Author Message

dharbin28

Rank 0
dharbin28
Joined
23 Apr 2009
Posts
49
Location
Ithaca United States
PostedJan 31, 2010 2:00 am

Tonic Alchemy Success!

With the help of Hippo, I managed to make the Blue Jelly Mount...



NOTE : Do not attempt the process unless you have a Blessed Alchemy Clover, as there is a chance of failure

Has anyone else gotten this done yet?
Advertisement

Michaelrox69

Rank 3
Michaelrox69
Joined
14 Dec 2008
Posts
895
Location
United States
PostedJan 31, 2010 2:17 am
Probably not yet. But alot will soon.

http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=697403

Hunts ~ 4X Assassin ~ Siropas (ch1)

un.mistaken

Rank 0
Joined
05 Dec 2009
Posts
170
Location
new york United States
PostedJan 31, 2010 2:24 am
Awww that is just awful... you shouldn't have used that tonic since people can just buy the mount for 10k AP Sad

dharbin28

Rank 0
dharbin28
Joined
23 Apr 2009
Posts
49
Location
Ithaca United States
PostedJan 31, 2010 4:04 am
true but they'd be spending tons more than I did to get it XD

mmoshop

Rank 0
mmoshop
Joined
24 May 2009
Posts
129
Location
Singapore
PostedJan 31, 2010 6:44 am
No one has done it, that i know of. But i trying to ask ppl and check whether a clover is needed or it will success like treasure maps
But, Gratz on the mount. =)

well i hope some one with balls will try without clover =P

AfterLife (Level 50 necromancer) / Vigor (Level 60 Paladin) / Ayami (Level 40 Archer)

dharbin28

Rank 0
dharbin28
Joined
23 Apr 2009
Posts
49
Location
Ithaca United States
PostedJan 31, 2010 8:15 am
I remember asking I think Panda about it on Shoutbox awhile back and he said it isn't 100% auto... considering the hefty 350g cost to make it... I dunno.

mmoshop

Rank 0
mmoshop
Joined
24 May 2009
Posts
129
Location
Singapore
PostedJan 31, 2010 9:01 am
350g for the alchemy?! excluding the cost of scroll? if that is so, its too costly

AfterLife (Level 50 necromancer) / Vigor (Level 60 Paladin) / Ayami (Level 40 Archer)

Persiangato

GameSage: Forum
Persiangato
Joined
25 Dec 2007
Posts
7499
Location
Henderson United States
PostedJan 31, 2010 3:58 pm
mmoshop wrote:
No one has done it, that i know of. But i trying to ask ppl and check whether a clover is needed or it will success like treasure maps
But, Gratz on the mount. =)

well i hope some one with balls will try without clover =P  


JP wiki states that all the recipes from the Angoya Island sprite, accessories and mounts, have a chance of failure. And I've met two people with those mount previously on Alice ^^; but who cares, auhsome mount is auhsome.

dharbin28

Rank 0
dharbin28
Joined
23 Apr 2009
Posts
49
Location
Ithaca United States
PostedFeb 01, 2010 12:29 pm
Ah but see I'm on Siropas so... Need to check there at some point... lol

adamgre404

Rank 0
adamgre404
Joined
14 Nov 2009
Posts
106
Location
United States
PostedFeb 02, 2010 7:04 am
I know that my guild leader on Siropas has that mount. how she got it I'll never know though.

As for me, I think I'll keep leveling until I can actually use the freakin chocobo that I have..
Display posts from previous:   Sort by: