Author Message

maskmime

Rank 0
Joined
26 Dec 2009
Posts
4
Location
Philippines
PostedDec 26, 2009 11:39 pm

Http can't connect, waiting to retry download..

After the installation, I tried to start the game. But it always says that "http can't connect, waiting to retry download:\Grand Fantasia.exe.."

Please help me.. I tried to restart the computer, disable my antivirus, run as an administrator, put grand fantasia as an exception to windows firewall..

What should I do? I can't play..
Advertisement

27Jay

Rank 0
27Jay
Joined
15 Nov 2009
Posts
91
Location
Georgia United States
PostedDec 26, 2009 11:45 pm
I know what the problem is, and I found the resolution. First, do a full scan just to get the newest version. Now, do the following.

Go to C: file.
Then go to Aeria games
Go to the GrandFantasia folder.
Then, go to the GrandFantasia icon. There should be two of the same. Go to the one on the left.
Then you should be able to play GrandFantasia.

maskmime

Rank 0
Joined
26 Dec 2009
Posts
4
Location
Philippines
PostedDec 26, 2009 11:56 pm
*****************************************************************
Sunday, December 27, 2009 ## 14:14:09
*****************************************************************
Mesg: --Before:V.1,3,

1,058,,
Mesg: --HTTP dumpfile: http://grandfantasia.patch.aeriagames.com/release/ELF/CompressionGameData/version.txt?2009122706
Mesg: --HTTP dumpfile: http://grandfantasia.patch.aeriagames.com/release/ELF/20090211103217bz2/GameDataFileList.txt.bz2?2009122706
Mesg: --HTTP dumpfile Error: http://grandfantasia.patch.aeriagames.com/release/ELF/20090211103217bz2/GrandFantasia.exe.bz2?2009122706
Mesg: --Http can't connect, Waiting to retry download: \GrandFantasia.exe ... \
Mesg: --Http retry(0)!!
Mesg: --HTTP dumpfile Error: http://grandfantasia.patch.aeriagames.com/release/ELF/20090211103217bz2/GrandFantasia.exe.bz2?2009122706
Mesg: --Http can't connect, Waiting to retry download: \GrandFantasia.exe ... |
Mesg: --Http retry(1)!!



I tried to open the game using the other icons seen in the grand Fantasia folder.. still, i got the same error.. These are (i think) the details of the error. I found this in UpgradeErrorReport.

Rantarun

Rank 0
Joined
18 Jan 2009
Posts
179
Location
Aylesbury, I was born in it. United Kingdom
PostedDec 27, 2009 12:12 am
Grand Fantasia is bugged, but the good news is it is playable, have you tried reinstalling?

maskmime

Rank 0
Joined
26 Dec 2009
Posts
4
Location
Philippines
PostedDec 27, 2009 12:17 am
ok, i'll try to reinstall it.. where can i found the downloaded installer?

maskmime

Rank 0
Joined
26 Dec 2009
Posts
4
Location
Philippines
PostedDec 27, 2009 1:00 am
[img]http://s942.photobucket.com/albums/ad267/maskmime/?action=view&current=Untitled.jpg[/img]

it looks like this..

likasyaman

Rank 0
Joined
23 Dec 2009
Posts
1
Location
Philippines
PostedDec 28, 2009 12:39 am
I have thesame problem too in my 2 laptops...

how can we solve this problem? ive already tried all the ways in this thread... hmm ... I wanna play ..hmm Sad

Burkdich

Rank 0
Joined
24 Sep 2009
Posts
1
PostedFeb 02, 2010 4:00 pm

Fix, possibly

I fixed my problem, had the same one.
Try starting up Grand Fantasia from wherever you usually do and instead of just double-clicking, right-click and do "Run as Administrator" let it do its full thing, once mine said cannot connect and then retried and did full scan....it worked. Just my 2 cents on this matter, anyways hope this helps. ^.^

blo0dknight

Rank 0
Joined
19 Feb 2010
Posts
3
Location
Philippines
PostedFeb 20, 2010 8:29 am
27Jay wrote:
I know what the problem is, and I found the resolution. First, do a full scan just to get the newest version. Now, do the following.

Go to C: file.
Then go to Aeria games
Go to the GrandFantasia folder.
Then, go to the GrandFantasia icon. There should be two of the same. Go to the one on the left.
Then you should be able to play GrandFantasia.  




how can i full scan it??can you tell me

sleepingstorm

Rank 0
Joined
30 Jan 2010
Posts
5
Location
Canada
PostedFeb 20, 2010 9:07 am
blo0dknight wrote:
27Jay wrote:
I know what the problem is, and I found the resolution. First, do a full scan just to get the newest version. Now, do the following.

Go to C: file.
Then go to Aeria games
Go to the GrandFantasia folder.
Then, go to the GrandFantasia icon. There should be two of the same. Go to the one on the left.
Then you should be able to play GrandFantasia.  




how can i full scan it??can you tell me  


ok what u gotta do is press the launch icon and then press the full scan button that is thier
Display posts from previous:   Sort by: