Author Message

jhio723

Rank 0
jhio723
Joined
17 Feb 2007
Posts
20
Location
Philippines
PostedApr 14, 2010 7:17 pm
thanks for the guide, really needed this one
Advertisement

alxiaa

Rank 0
Joined
13 Dec 2009
Posts
92
Location
United States
PostedMay 02, 2010 1:17 am

Items in chat?

How do people put item descriptions in chat? Like sometimes people will have <Item> and if you click it you will see the description of the item. I tried opening my backpack and dragging the item over to the chat window but it doesn't work.

How do they do it??

sleepingroosje

Rank 4
sleepingroosje
Joined
23 Nov 2007
Posts
1929
Location
Netherlands
PostedMay 02, 2010 3:07 am

Re: Items in chat?

alxiaa wrote:
How do people put item descriptions in chat? Like sometimes people will have <Item> and if you click it you will see the description of the item. I tried opening my backpack and dragging the item over to the chat window but it doesn't work.

How do they do it??  


you have to hold alt and then click the item

Yidor

Rank 0
Yidor
Joined
12 Jul 2010
Posts
4
Location
United States
PostedJul 13, 2010 1:35 am
Thanks for the guide. It has been helpful.

RPG & MMO fan/player

drugall

Rank 1
drugall
Joined
11 Nov 2010
Posts
312
Location
United States
PostedNov 16, 2010 2:56 pm
You should add some info about Talents, Skills, and so on. This still confuses me... Y_Y

p4ndx

Rank 5
p4ndx
Joined
02 May 2008
Posts
3472
Location
United Kingdom
PostedNov 17, 2010 2:58 pm
drugall wrote:
You should add some info about Talents, Skills, and so on. This still confuses me... Y_Y  


Noted* I will ask the team and see if any of them want to work on this. Thanks for the suggestion.

Less QQ! Moar PewPew!

Areyth

Rank 0
Joined
16 Dec 2010
Posts
2
Location
United States
PostedDec 24, 2010 5:28 pm

talent cards?

I just completed assembling an earth talent card at the alchemist in Siwa, but whenever I try to equip it, I get a message saying the talent isn't activated. I'm above the aquired level to equip it, help please?

sleepingroosje

Rank 4
sleepingroosje
Joined
23 Nov 2007
Posts
1929
Location
Netherlands
PostedDec 24, 2010 6:01 pm
did you use (right click) the talent card before trying to equip it?

only talents that are clear on the right side of the talent window you can equip, those in your bag you need to use first.

Areyth

Rank 0
Joined
16 Dec 2010
Posts
2
Location
United States
PostedDec 24, 2010 9:44 pm
ok, thank you!

AMETHYSTwolf1

Rank 0
AMETHYSTwolf1
Joined
08 Feb 2011
Posts
7
Location
United States
PostedFeb 09, 2011 9:25 pm

Still Confused

You didn't thoroughly explain any of that... I'm still a bit confused as what to do. Confused

The FAQs were explained well, though.

EDIT: 2 days later, I've gone through that part with 99999999999 (not literally) characters already XD I still think it's not explained all that well, but I understand it better having gone through it.
If you chose Path of the Hunter at level 5, I'd suggest going to the metal area place (I forget what it's called) because you're going to need to be in Jale at level 15. Not sure about the other 3. I'll edit again when I find out, if anybody wants to know. NOBODY ELSE DO THIS! I WANT THE PRAISE! XD Jkjk
Display posts from previous:   Sort by: