Author Message

Skurai77

Rank 0
Skurai77
Joined
29 May 2011
Posts
37
Location
United States
PostedJul 19, 2011 10:35 pm
Yes, he does.
Advertisement

Skurai77

Rank 0
Skurai77
Joined
29 May 2011
Posts
37
Location
United States
PostedJul 19, 2011 10:41 pm

Dragonblade1886

Rank 0
Dragonblade1886
Joined
12 May 2009
Posts
22
Location
United States
PostedJul 21, 2011 7:24 am

Thor Tri-fusion

Plug in info
In the Wiki it lists the the plug in "The Thunderer" is needed, but I can not find where that is listed anywhere. Can someone help me find it. Thanks much!

Viraxe

Rank 3
Viraxe
Joined
18 Oct 2010
Posts
823
Location
Athens Greece
PostedJul 21, 2011 7:27 am

Re: Thor Tri-fusion

Plug in info
Dragonblade1886 wrote:
In the Wiki it lists the the plug in "The Thunderer" is needed, but I can not find where that is listed anywhere. Can someone help me find it. Thanks much!  


http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?t=1258447 check this

Dragonblade1886

Rank 0
Dragonblade1886
Joined
12 May 2009
Posts
22
Location
United States
PostedJul 21, 2011 7:35 am

Thanks

For your help with Thor Plug in
Yeah I found it as well..lol..Thank you though. It is weird that it is missing from the Wiki though.

Kuenaimaku

Rank 5
Kuenaimaku
Joined
23 Dec 2008
Posts
3596
Location
Wheeling United States
PostedJul 21, 2011 7:43 am

Re: Thanks

For your help with Thor Plug in
Dragonblade1886 wrote:
Yeah I found it as well..lol..Thank you though. It is weird that it is missing from the Wiki though.  


not anymore.

lon3wolf999

Rank 2
lon3wolf999
Joined
16 Oct 2009
Posts
787
Location
Poland
PostedJan 30, 2012 3:11 am
Skurai77 wrote:
Yes, he does.  



tell host to run full check... if that doesn't help u should go ahead and fuse, cause it happen sometimes it shows diffrent demon



Edit: What demons are needed for astaroth tri?

Kuenaimaku

Rank 5
Kuenaimaku
Joined
23 Dec 2008
Posts
3596
Location
Wheeling United States
PostedJan 30, 2012 3:54 am
lon3wolf999 wrote:
Skurai77 wrote:
Yes, he does.  



tell host to run full check... if that doesn't help u should go ahead and fuse, cause it happen sometimes it shows diffrent demon



Edit: What demons are needed for astaroth tri?  


herp derp that post was 6 months ago.

Kali + Artemis + Throne = Astaroth, with the Duke of Terror Plugin.

Display posts from previous:   Sort by: