hmmmm this time i did it right
Spent 12K AP in Wednesday aka 22/7
Spent 6k AP yesterday AKA Tuesday AKA 23/7
Means I get 15 pills right? 6k X 2 = 12k? means 5 X 2 = 10? 10 + 5 from Tuesday = 15!!
wooot am happy
do i have to send a RT or something?
(Romantic Letter) lol