Author Message

Tropheus

Rank 2
Tropheus
Joined
01 Oct 2007
Posts
516
Location
PostedNov 17, 2007 4:37 am   Last edited by Tropheus on Nov 17, 2007 7:19 am. Edited 1 time in total

Shaiya VN - Play server MISTRA

Everyone play MISTRA server 1!
Ok, I made this thread just to say that I think we should all play one server until it's released here in English, So if your playing Shaiya VN I think we should all join the first server.

Now I know some want to be light instead of dark, But I think I will choose dark and I know some others who did, So if you feel like playing Dark side and want to play with some English players then come and join us!

Here is the download page.http://www.shaiya.com.vn/shaiya_v2/htmls/index.php?tpl=main&mod=contentcate&cid=259

Register: https://www.shaiya.com.vn/htmls/index.php?l=info&p=fastregister&cid=99



For more details visit, http://forum.mmosite.com/topics/247/200708/07/304,1.html?time=1194676255

Feel free to post your name if your going to join us, So we can contact eachother better in-game.

Jinong [AzureKnights] Tropheus - Retired
Advertisement

ShaiyaGamer

Rank 0
Joined
21 Oct 2007
Posts
107
Location
Ha Noi Vietnam
PostedNov 17, 2007 5:36 am   Last edited by ShaiyaGamer on Nov 17, 2007 7:17 am. Edited 1 time in total
Mistra + Timat are One Server Laughing . Mistra + Tiamat have merged since 4 months ago Crying or Very sad

I'm Vietnamese and I don't Know The Muffin Man !!!!

Bartz

Rank 3
Bartz
Joined
07 Jun 2007
Posts
1073
Location
Some place in United Kingdom
PostedNov 17, 2007 7:13 am
We all agreed to be on the light side already on the other VN Shaiya topic... I will be playing the dark side in Aeria's translated one however.

Umm...

Tropheus

Rank 2
Tropheus
Joined
01 Oct 2007
Posts
516
Location
PostedNov 17, 2007 7:17 am
Oh I c, Maybe I will make a light side then.

This game seems very quest/party oriented, I first made a Defender or whatever one but without party its to boring and takes to long to kill.

I will try Archer & Mage next.

Jinong [AzureKnights] Tropheus - Retired

thedarklady

Rank 0
thedarklady
Joined
29 Oct 2007
Posts
6
Location
Karlskrona Sweden
PostedNov 17, 2007 11:42 am

OMFG!

idont understand that lang dunno hawo top down loade and reg

oikonomi

Rank 0
oikonomi
Joined
14 Nov 2007
Posts
14
Location
Fieri----ALBANIA Albania
PostedNov 17, 2007 11:44 am
i play in new server Very Happy and i have big lag i dont know why????? maybe that VN have not good connection

<html> <body> </body> </html>

asianboy1312

Rank 0
Joined
08 Nov 2007
Posts
32
Location
bridgeport United States
PostedNov 17, 2007 2:32 pm
exacly........the connection of VN is very bad............

im play in sv OLD WILLOW in dark side..... so if some 1 play just raise ur hand.... i will help you guy...

TriGoon

Rank 5
TriGoon
Joined
18 Jun 2007
Posts
4011
Location
Saskatoon Canada
PostedNov 17, 2007 8:29 pm
Lol, i downloaded and installed it, but can't seem to get it to work. Whenever i start up the game client and get to the update screen thingie, I can't press the Play Game button, and there seems to be no sign that its updating at all.

Does it update somehow without letting me know? Or is my Vista screwing me over yet again.

Any advice would be appreciated, and I'm hopeing to get to try it before the CB starts.

tr1bute

Rank 0
Joined
02 Nov 2007
Posts
108
Location
Oklahoma United States
PostedNov 17, 2007 8:30 pm
Does it have the numbers like 12002c37 at the bottom?

tartanos

Rank 0
Joined
19 Sep 2007
Posts
136
Location
sydney Australia
PostedNov 17, 2007 8:42 pm
the update took a while. Just be patient. it is slow. gotta wait 5 mins before it even patch. My advice download the patch separately and patch it manually
Display posts from previous:   Sort by: