Author Message

Rafix095

Rank 0
Rafix095
Joined
21 Mar 2009
Posts
2
Location
Poland
PostedMar 22, 2009 7:25 am

Czy Project Torque bedzie dzalal na moim kompie??

PT i mój komp




[img=http://img21.imageshack.us/img21/417/38476474.th.jpg]




No i net 512kb/s czasami 1mb/s ale duzy ping mam miedzy 200 a 600

Proszę o szybka odp. i z góry dzięx
Advertisement

Graphi

Rank 3
Graphi
Joined
30 Oct 2008
Posts
1222
Location
Opole Poland
PostedMar 24, 2009 4:35 am
Minimum System Requirement:
Windows: Nie podales;)
Procesor: Amd 2000+, wiec twoj sie nadaje.
Pamiec: Twoje ramy 254+, minimum wymagane 512+.
Dalej pisac juz chyba nie musze;O



Wiecej informacji na ten temat znajdziesz >> TUTAJ <<

LeePton

Rank 0
LeePton
Joined
19 Oct 2008
Posts
35
Location
Katowice Poland
PostedMar 24, 2009 4:52 am

Bedzie dzialac :)

Graphi dość pobieżnie musial rzucic okiem na parametry Twojego kompa, z tego co widze to masz 1,5 GB RAMu więc nie ma problemu
U mnie ruszylo na 512 MB (ale ladownie lokalizacji trwalo potwornie dlugo co wkurzalo innych graczy, po upgradzie na 1GB gra laduje sie zdecydowanie szyciej)
Grafe mialem Radeon 9550 z 128 MB Ramu, wiec slabsza od twojej i na niskich detalach gra dzialala plynnie, procek mam AMD 2500+ ale wedlug mnie powinna Ci gra ruszyc i przy ustawieniach grafy na niskich detalach calkiem dobrze dzialac.

Naprawde warto sprobowac bo to nie grafa stanowi o sile gry ale przyjemnosci scigania sie z innymi Smile

Do zobaczeni na torze !!

Graphi

Rank 3
Graphi
Joined
30 Oct 2008
Posts
1222
Location
Opole Poland
PostedMar 26, 2009 5:24 am
Chyba ty mowisz o pamieci fizycznej;)
Ramy masz na samym dole (256mb) a wymagane jest min. 512.

LeePton

Rank 0
LeePton
Joined
19 Oct 2008
Posts
35
Location
Katowice Poland
PostedMar 26, 2009 5:50 am
oczywiscie, że mowie o pamięci fizycznej, czyli RAM na plycie glownej i to wlasnie tej pamięci jest wymagane 512 MB (jednak bez 1 GB to nie ma sensu grac), natomiast na dole obrazka wielkosc pamieci odnosi sie do RAMu na karcie graficznej, a 256 MB na grafice w zupelnosci wystarczy by gra ruszyla.

podsumowujac, utrzymuje tu zaprezentowana teze ze przy podanych przez Rafixa parametrach gra powinna mu ruszyc Smile

tylko czy rafix to w ogole przeczytal?

Graphi

Rank 3
Graphi
Joined
30 Oct 2008
Posts
1222
Location
Opole Poland
PostedMar 27, 2009 3:48 am
Tego niewiem, ale i tak mi sie zdaje, ze bedzie mu gra lagowac;')

Display posts from previous:   Sort by: