Author Message

jacob5622

Rank 0
Joined
21 Feb 2009
Posts
2
Location
Malta
PostedMar 06, 2009 6:48 pm
angelcity wrote:
Do Malta! I wanna buy! I use vodafone anyway xD  


OMG! I from Malta too! I'm in Xemxija LOL! To see another Maltese is quiet wierd, but in a good way Razz

Yea, we want Malta in too! Just sent a support ticket in Onebip. Hopefully they'll respond.
Advertisement

surpriser

Rank 0
surpriser
Joined
16 Dec 2008
Posts
11
Location
istanbul Turkey
PostedMar 07, 2009 6:42 am
wwsean08 wrote:
surpriser wrote:
wwsean08 wrote:
SUSKUNSAD wrote:
Turkey?????? Sad  
you'll have to contact onebip and ask them to get a contract with turkey cell providers  


lol
if i need to spend money why i need to contact to spend it.

is this customer support.

thx. i dont need . if AG want us to pay . they must provide the circumtances.  
because onebip doesn't have any contracts with Turkeys cell phone companies, if they get enough people asking for it, then they will work on getting one.  



Turkish companies are supported by onebip but aeria games doesnt support Turkey. onebip has contracts with our companies but AG doesnt accepted Turkey yet.

wwsean08

Rank 5.1
wwsean08
Joined
25 Jun 2007
Posts
8403
Location
127.0.0.1 United States
PostedMar 07, 2009 7:53 am
surpriser wrote:
wwsean08 wrote:
surpriser wrote:
wwsean08 wrote:
SUSKUNSAD wrote:
Turkey?????? Sad  
you'll have to contact onebip and ask them to get a contract with turkey cell providers  


lol
if i need to spend money why i need to contact to spend it.

is this customer support.

thx. i dont need . if AG want us to pay . they must provide the circumtances.  
because onebip doesn't have any contracts with Turkeys cell phone companies, if they get enough people asking for it, then they will work on getting one.  



Turkish companies are supported by onebip but aeria games doesnt support Turkey. onebip has contracts with our companies but AG doesnt accepted Turkey yet.  
not according to onebip's website, http://onebip.com/merchant/?mod=pricing

<br>Tired of ad's, and use Firefox? Grab [url=https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon /1865]Adblock Plus[/url], it eliminates most ads including within youtube videos

Superman0X

GameMaster: USA
Superman0X
Joined
11 Jun 2007
Posts
12163
Location
San Jose United States
PostedMar 07, 2009 8:17 am
surpriser wrote:
wwsean08 wrote:
surpriser wrote:
wwsean08 wrote:
SUSKUNSAD wrote:
Turkey?????? Sad  
you'll have to contact onebip and ask them to get a contract with turkey cell providers  


lol
if i need to spend money why i need to contact to spend it.

is this customer support.

thx. i dont need . if AG want us to pay . they must provide the circumtances.  
because onebip doesn't have any contracts with Turkeys cell phone companies, if they get enough people asking for it, then they will work on getting one.  



Turkish companies are supported by onebip but aeria games doesnt support Turkey. onebip has contracts with our companies but AG doesnt accepted Turkey yet.  


Aeria has enabled all known transactions for OneBip... we cant enable something that we are not aware of. Please just show us what we are missing, and we can do something about it.

Here is the information that OneBip has given us:

http://www.onebip.com/merchant/?mod=pricing

If they are not giving us all the correct information, you will have to point out what is missing, because we don't have any knowledge of it.

xorah

Rank 0
xorah
Joined
05 Feb 2008
Posts
19
Location
Guan City Romania
PostedMar 07, 2009 9:17 am

Not working in Romania

I said .wow. now i will spend $10 without exposing my credit card,but total failure. onebip not working in Romania(yet). Anyway i was rejected by onebip

raggyrag

Rank 1
raggyrag
Joined
30 Jun 2008
Posts
255
Location
sydney Australia
PostedMar 10, 2009 5:25 am
why does it says "Sorry, this product is not available in AUSTRALIA" when i tries to charge AP?

IGN: Terrorof.Death Guild: Night Riders - Elder

kinomikukki

Rank 2
kinomikukki
Joined
06 Sep 2008
Posts
523
Location
Portugal
PostedMar 13, 2009 8:12 am
Yay Portugal's on the list :3

DoMo IGN: Shitsu - Sapphire Server

devilpyro

Rank 2
devilpyro
Joined
17 Jun 2008
Posts
492
Location
Indonesia
PostedMar 14, 2009 2:09 am
**** my country is on the list but everytime i send text message it always reply by "sorry the command you send is unrecognizable" ....... maybe 9779 is error...

Raulete

Rank 0
Raulete
Joined
01 May 2008
Posts
30
Location
PostedMar 15, 2009 1:59 pm
georgerav wrote:
What...?

Can you give me a link or something where this is explained in more detail? Sad  

Click here to the onebip.com page.
Smile.

RoyMer

Rank 0
RoyMer
Joined
31 Jan 2010
Posts
3
Location
Fleur-De-Lys Malta
PostedAug 18, 2010 12:51 pm

There is not my coutnry :(

sucks
fredovdb wrote:
Every single country in europe ... except the one i live in ><
Grrr ... thats a bummer  


Not only your country but mine too , I live in malta
Display posts from previous:   Sort by: