Author Message

lhorie09

Rank 0
Joined
03 Jun 2010
Posts
4
Location
Philippines
PostedOct 06, 2013 9:34 pm

can i play this game in Philippines ?

just wondering ..
Advertisement

TreishaSempai

Rank 4
TreishaSempai
Joined
04 Apr 2010
Posts
1787
Location
Lancaster United States
PostedOct 06, 2013 9:36 pm
When this version opens, anyone can play. Aeria doesn't do region locks.

jotasnake

Diamond Founder: Aura Kingdom
jotasnake
Joined
08 Feb 2008
Posts
7140
Location
Azores Portugal
PostedOct 07, 2013 2:34 am
TreishaSempai wrote:
When this version opens, anyone can play. Aeria doesn't do region locks.  


Have you played SF2 lately? Razz Hehe

I see no reason to believe this game will have any sort of region lock, not sure if it has been confirmed by a GM yet.

azndavidd

Rank 0
azndavidd
Joined
10 Nov 2010
Posts
146
Location
Hyrule City Australia
PostedOct 07, 2013 2:38 am
I don't think there would be region locks for the English release. The HK version of Aura Kingdom has no region lock, so I think our version should be the same.

ewelina2604

Rank 1
ewelina2604
Joined
26 Aug 2013
Posts
343
Location
Poland
PostedOct 07, 2013 5:37 am
well dont think it will be blocked for u , faster poland would be not allowed to play haha xD

AK: SIREN | Bard/Grim | lvl ??| IGN: Evell

TreishaSempai

Rank 4
TreishaSempai
Joined
04 Apr 2010
Posts
1787
Location
Lancaster United States
PostedOct 07, 2013 11:34 am
jotasnake wrote:
TreishaSempai wrote:
When this version opens, anyone can play. Aeria doesn't do region locks.  


Have you played SF2 lately? Razz Hehe

I see no reason to believe this game will have any sort of region lock, not sure if it has been confirmed by a GM yet.  


I never really pay attention to FPS games here honestly. *pays cookies in return for an explanation*

qawsar

Rank 5
qawsar
Joined
03 Apr 2007
Posts
3600
Location
NYC United States
PostedOct 07, 2013 11:36 am
SF2 has region blocking due to contract conflicts.
Aeria can region block if there is an issue like that.

There doesn't seem to currently be a publisher for AK in the SEA region, so Aeria will more than likely not have region blocking for AK.

TreishaSempai

Rank 4
TreishaSempai
Joined
04 Apr 2010
Posts
1787
Location
Lancaster United States
PostedOct 07, 2013 11:37 am
qawsar wrote:
SF2 has region blocking due to contract conflicts.
Aeria can region block if there is an issue like that.

There doesn't seem to currently be a publisher for AK in the SEA region, so Aeria will more than likely not have region blocking for AK.  


*hands over plate of choco-chippie cookies* Danke

jotasnake

Diamond Founder: Aura Kingdom
jotasnake
Joined
08 Feb 2008
Posts
7140
Location
Azores Portugal
PostedOct 07, 2013 12:48 pm
TreishaSempai wrote:
qawsar wrote:
SF2 has region blocking due to contract conflicts.
Aeria can region block if there is an issue like that.

There doesn't seem to currently be a publisher for AK in the SEA region, so Aeria will more than likely not have region blocking for AK.  


*hands over plate of choco-chippie cookies* Danke  


Grrrr not enough time to earn such cookie, i'm sad.

But yeah that was it lol, until SF2 we never had that situation. I believe there is an ignite game or two that have some region blocks but i can't recall which one.

fr.rodian

GameSage: Scarlet Blade
fr.rodian
Joined
27 Apr 2013
Posts
395
Location
Philippines
PostedOct 12, 2013 6:03 am
Seeing that there are no Philippine publishers carrying this (or its original title, Fantasy Frontier), it's safe to say that the game should be available in the Philippines when it comes out.

Display posts from previous:   Sort by: