Author Message

miss_xheilla

Rank 0
miss_xheilla
Joined
09 Mar 2013
Posts
17
Location
Japan
PostedApr 26, 2013 8:06 am

Lost connection

My friend always got DC after 5-10 mins of playing,. i told him to clear his cache and see if he is missing plug-in. He did as i told him too, but he still got DC all the time., this just happened today,. can someone please tell us what to do,.,
Advertisement

kriz.zozobrado

Rank 0
Joined
22 Feb 2013
Posts
4
Location
Philippines
PostedApr 26, 2013 11:27 am
same problem with mine x.x

feildmaster

Rank 0
feildmaster
Joined
17 Jun 2011
Posts
43
Location
United States
PostedApr 26, 2013 9:21 pm
More Information would be helpful. Smile

miss_xheilla

Rank 0
miss_xheilla
Joined
09 Mar 2013
Posts
17
Location
Japan
PostedApr 27, 2013 5:59 am
feildmaster wrote:
More Information would be helpful. Smile  



he can get online but he will be disconnected after about 5-10 minutes of playing, clearing cache and such doesn't seem to solve the problem,.,

is there still DNS problem in the server? i think all my friends from Philippines got the same problem..

sdsdssdsds

Rank 3
Joined
12 Jul 2012
Posts
1317
Location
Bay Area CA United States
PostedApr 27, 2013 9:47 am
miss_xheilla wrote:
feildmaster wrote:
More Information would be helpful. Smile  



he can get online but he will be disconnected after about 5-10 minutes of playing, clearing cache and such doesn't seem to solve the problem,.,

is there still DNS problem in the server? i think all my friends from Philippines got the same problem..  


Are you having the problem too? You're supposedly in japan o.O and they're in the phillipines. Try resetting the internet if you can and power cycling any routers if you're on a wireless connection in the place/house that you're at.

miss_xheilla

Rank 0
miss_xheilla
Joined
09 Mar 2013
Posts
17
Location
Japan
PostedApr 28, 2013 3:35 am
sdsdssdsds wrote:
miss_xheilla wrote:
feildmaster wrote:
More Information would be helpful. Smile  



he can get online but he will be disconnected after about 5-10 minutes of playing, clearing cache and such doesn't seem to solve the problem,.,

is there still DNS problem in the server? i think all my friends from Philippines got the same problem..  


Are you having the problem too? You're supposedly in japan o.O and they're in the phillipines. Try resetting the internet if you can and power cycling any routers if you're on a wireless connection in the place/house that you're at.  

no im not having problem,., but my friends are,., yes, im in japan and they are in philippines,.

miss_xheilla

Rank 0
miss_xheilla
Joined
09 Mar 2013
Posts
17
Location
Japan
PostedApr 30, 2013 6:46 am
here's a picture of the error message that always appear on my friends screen after signing in to CS.

http://s1328.photobucket.com/user/Norlyn_Araneta/media/308693_447626305330056_2057520882_n_zps0da7528e.jpg.html

sdsdssdsds

Rank 3
Joined
12 Jul 2012
Posts
1317
Location
Bay Area CA United States
PostedApr 30, 2013 9:37 am
miss_xheilla wrote:
here's a picture of the error message that always appear on my friends screen after signing in to CS.

[img]http://s1328.photobucket.com/user/Norlyn_Araneta/media/308693_447626305330056_2057520882_n_zps0da7528e.jpg.html?sort=3&o=0[/img]  


You need to repost that correctly using the img code on the right hand side of the screen from photobucket. Copy it to the clipboard and paste it here.

Display posts from previous:   Sort by: