Author Message

OukaDarkling

Rank 0
OukaDarkling
Joined
09 Apr 2013
Posts
4
Location
Canada
PostedApr 14, 2013 8:02 am

Still having problems :((((

topic says it all.
Hello Admin/ Game makers, and such and other players. I am still unable to load any maps.... at all other then base area's or area i can walk to with out disconnecting.. At this rate I cant even enjoy the game with out having to reconnect / restart game/ client every time i either head back to town or use a short range teleporter or do anything other then fighting or trading or just walking around.
Advertisement

MASTERJ360

Rank 0
MASTERJ360
Joined
31 Oct 2010
Posts
5
Location
Wilson/NC United States
PostedApr 14, 2013 4:02 pm   Last edited by MASTERJ360 on Apr 14, 2013 10:35 pm. Edited 1 time in total

Its a common issue.

For a sec I thought my account got hacked. B/c once I get to the loading screen I hear ingame sound then the game completely closes on me every login attempt.

Its a common issue to everyone b/c we all get disconnected by Mother. No wonder Father had a divorce lol The server is down or its a bad patch

skyshad0wpl

Rank 0
skyshad0wpl
Joined
29 Mar 2013
Posts
11
Location
Ostrów Mazowiecka Poland
PostedApr 14, 2013 8:23 pm
I sent the report, but I still can not turn on the game. It is thrown out when the going no matter which server. Sad Sad

Please repair it!

MASTERJ360

Rank 0
MASTERJ360
Joined
31 Oct 2010
Posts
5
Location
Wilson/NC United States
PostedApr 14, 2013 8:26 pm   Last edited by MASTERJ360 on Apr 14, 2013 9:02 pm. Edited 1 time in total
skyshad0wpl wrote:
I sent the report, but I still can not turn on the game. It is thrown out when the going no matter which server. Sad Sad

Please repair it!  

The game is running fine to me now. It was probably a server bug

skyshad0wpl

Rank 0
skyshad0wpl
Joined
29 Mar 2013
Posts
11
Location
Ostrów Mazowiecka Poland
PostedApr 14, 2013 8:32 pm
After 100! turn on the game, I got the message


MASTERJ360

Rank 0
MASTERJ360
Joined
31 Oct 2010
Posts
5
Location
Wilson/NC United States
PostedApr 14, 2013 8:34 pm
skyshad0wpl wrote:
After 100! turn on the game, I got the message

 

Yea thats what I kept getting earlier today. I'll check right now to see if the bug is back

skyshad0wpl

Rank 0
skyshad0wpl
Joined
29 Mar 2013
Posts
11
Location
Ostrów Mazowiecka Poland
PostedApr 14, 2013 8:40 pm
When you turn on the game again, throw me in choosing a server, or if I can no longer turn on the server, it displays a message such as in the screeanshoot.

MASTERJ360

Rank 0
MASTERJ360
Joined
31 Oct 2010
Posts
5
Location
Wilson/NC United States
PostedApr 14, 2013 8:48 pm

Im online right now. Server is running Player Name HDsoSEXY

skyshad0wpl wrote:
When you turn on the game again, throw me in choosing a server, or if I can no longer turn on the server, it displays a message such as in the screeanshoot.  


Hmmm Maybe the server is still under recovery in your area.
I'm literally playing right now with no disconnections


alexm9191

Rank 0
Joined
04 Apr 2013
Posts
1
Location
New Zealand
PostedApr 15, 2013 3:41 am
I got message disconnected from mother , cannot login have tried reinstalling game same thing happens ,

MASTERJ360

Rank 0
MASTERJ360
Joined
31 Oct 2010
Posts
5
Location
Wilson/NC United States
PostedApr 15, 2013 11:19 am
alexm9191 wrote:
I got message disconnected from mother , cannot login have tried reinstalling game same thing happens ,  

Re installing the game wont help. It all comes down to the server itself. Its just matter of waiting time for them to repair the server in your area. I couldn't play yesterday till later that afternoon in Valkyrie server. If it continues to happen in days then there could be a massive problem but it shouldn't be that bad. This has to be a negative effect of the patch b/c this never happened before the update
Display posts from previous:   Sort by: