Author Message

RedRoseAngel14

Rank 0
Joined
03 Apr 2013
Posts
1
Location
New York United States
PostedApr 05, 2013 11:58 pm

d3dx9_43.dll

Why?!
I've reinstalled Scarlet Blade 50 times and it still says it's missing "d3dx9_43.dll" What do I do? Is there way to fix it?
Advertisement

Adasuna

Rank 3
Adasuna
Joined
21 Feb 2013
Posts
1039
Location
San Diego United States
PostedApr 06, 2013 12:07 am

Re: d3dx9_43.dll

Why?!
RedRoseAngel14 wrote:
I've reinstalled Scarlet Blade 50 times and it still says it's missing "d3dx9_43.dll" What do I do? Is there way to fix it?  



Check your direct X

ccsultima

Rank 3
ccsultima
Joined
16 Mar 2013
Posts
834
Location
With stupid in the United States
PostedApr 06, 2013 3:09 am

Re: d3dx9_43.dll

Why?!
Adasuna wrote:
RedRoseAngel14 wrote:
I've reinstalled Scarlet Blade 50 times and it still says it's missing "d3dx9_43.dll" What do I do? Is there way to fix it?  



Check your direct X  


Here's something else to add onto what Ada said to help out...


 
Missing d3dx9_43.dll
If you are missing this file you need to install Directx 9.0c even if you have Directx 11 installed you need the directx 9.0c files as well. They can be downloaded from Microsoft's DirectX Web Installer or try the DirectX end-user redistributable if the web installer fails you.  


Source: http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?t=1918599

| [GS]Sylus - Valkyrie - Free Knights | Post your Valkyrie event ideas! |

Xovian

Legendary Founder: Scarlet Blade
Xovian
Joined
10 Jan 2008
Posts
67
Location
TX United States
PostedApr 06, 2013 4:05 am
You can also download the file directly from various sources (a quick search).
Unzip the file and add the dll file to the scarlet bladefolder as well as your system32 folder.
You shouldnt get the error once they are placed in both folders.

Temari194

Rank 0
Temari194
Joined
11 Oct 2013
Posts
5
Location
United States
PostedApr 21, 2014 1:16 am

thank yall

please dont delete this post. was trying to figure out what was going wrong and put in every way of what was going on in the forum search but none it pulled up addressed the problem i was having. typed the error in and pulled up this one. SB now working.

flyboyissac

Rank 0
Joined
20 Apr 2014
Posts
14
Location
Brooklyn, New York United States
PostedApr 21, 2014 5:52 am
install directx9
Display posts from previous:   Sort by: