Author Message

Cris.Cyanide

Rank 0
Cris.Cyanide
Joined
02 Mar 2013
Posts
3
Location
Mönchengladbach Germany
PostedMar 30, 2013 9:28 am   Last edited by Cris.Cyanide on Mar 30, 2013 9:33 am. Edited 1 time in total

Character Lost

Centaur Server / GER / ENG
- English Version -
Hey boys n girls,

i was logged off from centaur server after visiting the spa.
Then i logged in again and my character is lost. I got the advise to create a new character.
Somebody got the same problem, too?
What can I do to get my character back?

greetings
CrisCyaníde

- German Version -
Hey Leute,
ich wurde aus dem Spiel (Centaur Server) geworfen nachdem ich im Spa AFK war.
Nachdem ich die Seite aktualisiert habe, werde ich dazu aufgefordert, einen neuen Charakter zu erstellen was ich natürlich nicht tun werde.
Hat jemand das gleiche Problem?
Was kann ich tun, um auf meinen alten Charakter zugreifen zu können?

Lg
CrisCyaníde
Advertisement

.Dark.Maiden.

Rank 3
.Dark.Maiden.
Joined
17 Sep 2011
Posts
838
Location
Wonderland, Canada
PostedMar 30, 2013 9:33 am
it happenned to me once, its the laptop/comp try using another one
i think it should fix it x.x btw send a ticket >w>

KatKat1231

Rank 2
KatKat1231
Joined
30 Jun 2011
Posts
666
Location
Illinois United States
PostedMar 30, 2013 9:33 am
Are you sure you're on the right account?

If not, you should send in a ticket here

Cris.Cyanide

Rank 0
Cris.Cyanide
Joined
02 Mar 2013
Posts
3
Location
Mönchengladbach Germany
PostedMar 30, 2013 9:37 am
yes I'm sure to be in my account. i got only this one, ticket sended already,
what do you think ? Can I play with my old or have I to create a new one?? ._.

.Dark.Maiden.

Rank 3
.Dark.Maiden.
Joined
17 Sep 2011
Posts
838
Location
Wonderland, Canada
PostedMar 30, 2013 9:38 am
dont create a new one, try logging onto ur acc with another laptop/comp

Cris.Cyanide

Rank 0
Cris.Cyanide
Joined
02 Mar 2013
Posts
3
Location
Mönchengladbach Germany
PostedMar 30, 2013 9:40 am
got only this laptop O.O

i0bbyst33lz

Rank 0
Joined
27 Jul 2012
Posts
36
Location
United States
PostedMar 30, 2013 9:56 am
same thing happen to me today, i had send in a ticket and wating for their reply,
man i was looking forward to elite match too!

eduardopass

Rank 0
eduardopass
Joined
13 Mar 2012
Posts
11
Location
Longe do Servidor Brazil
PostedMar 30, 2013 10:26 am
this is happening to me too!

Ariakyo

Rank 1
Ariakyo
Joined
21 Jun 2012
Posts
211
Location
Tulsa United States
PostedMar 30, 2013 10:46 am
Please don't fret ^^ Centuar is having a slight issue at the time being and the GMS are working on it right now. So please wait for further notice ^^!

NecromancerV

Diamond Founder: Aura Kingdom
NecromancerV
Joined
15 Mar 2008
Posts
4734
Location
United States
PostedMar 30, 2013 10:54 am
In the mean time please do basic trouble shooting and clear out your flash player cache and browser cache.

If you do not know how to clear your caches, please go Here.

Display posts from previous:   Sort by: