Author Message

kitase21

Rank 0
Joined
05 Feb 2011
Posts
1
Location
Philippines
PostedMar 27, 2013 11:18 am

Won't install properly.

So yeah, I downloaded the game and installed it but after the installation it keeps asking me if I want to install. There is no play button. Help?
Advertisement

TheNinjaKitten

Rank 5
TheNinjaKitten
Joined
28 May 2011
Posts
4136
Location
United States
PostedMar 27, 2013 11:54 am
Hello kita =)
Try the following:

1. Close Aeria Ignite.
2. Delete the Following Folders:
C:\ProgramData\Aeria Games\Ignite\Data
and
C:\ProgramData\Aeria Games\Ignite\Downloads\sb
(You may have to Enable Hidden Folders to see them.)
3. Go to your Add/Remove Programs.
(You can type appwiz.cpl in the Windows Search Box on your start menu.)
4. Uninstall Scarlet Blade and Akamai Netsession Interface.
5. Re-launch Ignite and Install Scarlet Blade

bentog11

Rank 0
Joined
28 Mar 2013
Posts
10
Location
Philippines
PostedMar 28, 2013 6:54 pm
Non 7z archive always appears whenever I install the game and it will not be installed.. please help me..

dapper.chap13

Rank 0
Joined
04 Apr 2013
Posts
2
Location
United States
PostedApr 04, 2013 6:26 pm
I was having the same problem with installer loop. Following NinjaKitten's suggestion worked and cleared out the recursive loop so it would actually start downloading the client. Now, I've hit a second snag. At some point during part 2 of the download, it just skips to part 3 even when i know it hasn't downloaded all the data. After it finishes part 3 in under 2 min, it goes right back into the install loop.

I am disappoint... Crying or Very sad

Help us NinjaKitten-obi, You're our only hope!

TheNinjaKitten

Rank 5
TheNinjaKitten
Joined
28 May 2011
Posts
4136
Location
United States
PostedApr 04, 2013 9:50 pm
Try not using Ignite at all and download the client from the 2nd or 3rd mirror listed here and run the installer directly.

dapper.chap13

Rank 0
Joined
04 Apr 2013
Posts
2
Location
United States
PostedApr 05, 2013 4:51 pm
TheNinjaKitten wrote:
Try not using Ignite at all and download the client from the 2nd or 3rd mirror listed here and run the installer directly.  


Worked like a charm! Thanks Kitteh! See you in-game! Very Happy

X_Finrod_X

Rank 0
X_Finrod_X
Joined
23 May 2012
Posts
3
Location
Mexico
PostedJan 18, 2014 2:25 pm
Couldn´t fix it so i´m doing this (posted on FB)

So here is our solution for the issue:

Open the SB Launcher directly rather than through a desktop shortcut or ignite.

Its default install location is at:
C:\AeriaGames\ScarletBlade\SBLauncher.exe

lyrikwritrnwa

Rank 0
Joined
05 Apr 2013
Posts
3
Location
United States
PostedJan 19, 2014 6:19 pm

i found the problem

wont install
The problem seems that ignite or what not is not finding the queens blade luncher I clicked that in the scarlet blade folder and patched it that way the game lunched and now it runs perfectly. instead of getting that endless install loop it runs the game!

LoverOfDoom1

Rank 0
Joined
26 Mar 2014
Posts
2
Location
United States
PostedMar 30, 2014 1:45 pm
can u put a video up to show how u did it

Chimpopo

Rank 0
Joined
02 Apr 2014
Posts
1
Location
United States
PostedApr 02, 2014 8:54 am

One year later and still this problem?

TheNinjaKitten wrote:
Hello kita =)
Try the following:

1. Close Aeria Ignite.
2. Delete the Following Folders:
C:\ProgramData\Aeria Games\Ignite\Data
and
C:\ProgramData\Aeria Games\Ignite\Downloads\sb
(You may have to Enable Hidden Folders to see them.)
3. Go to your Add/Remove Programs.
(You can type appwiz.cpl in the Windows Search Box on your start menu.)
4. Uninstall Scarlet Blade and Akamai Netsession Interface.
5. Re-launch Ignite and Install Scarlet Blade  


I have tried these steps. I will retry them again. Yet the program still loops the install. I am not very confident in continuing to try and use Aeria games when they cannot solve this problem. I see NO other game developer with similar continually ongoing install problems.
Display posts from previous:   Sort by: