Author Message

S4ndm4n95ITA

Rank 0
S4ndm4n95ITA
Joined
31 Aug 2012
Posts
18
Location
Italy
PostedMar 20, 2013 4:38 pm

AVA crash on startup after new patch

ok i installed the new patch, i played than i closed ava.
when i tried to play later this message came up:


link: http://i48.tinypic.com/rtnuao.jpg

please help me!
Advertisement

The2009RKO

GameSage: Alliance of Valiant Arms
The2009RKO
Joined
20 Apr 2010
Posts
5246
Location
Portugal
PostedMar 20, 2013 4:54 pm
First of all try to see if your PC have all the drivers and DirectX updated.

Drivers:

If you have Nvidia click here.
If you have AMD click here


After that, make sure you download CCleaner and clean your PC with it.

After that do this...

1: Go here and Download the file AVA_S_Hud.upk

2: Copy the file you just downloaded (AVA_S_Hud.upk) and Paste it on the following directory:

If you use Aeria Ignite:

  • C:\AeriaGames\AVA\avaGame\Content\UI


If you use Steam:

  • C:\Program Files\Steam\steamapps\common\ava\avaGame\Content\UI


=============================\\================================

and this:

1: Go here and Download the file ava_topview_RD.upk

2: Copy the file you just downloaded (ava_topview_RD.upk) and Paste it on the following directory:

If you use Aeria Ignite:

  • C:\AeriaGames\AVA\avaGame\Content\UI


If you use Steam:

  • C:\Program Files\Steam\steamapps\common\ava\avaGame\Content\UI

S4ndm4n95ITA

Rank 0
S4ndm4n95ITA
Joined
31 Aug 2012
Posts
18
Location
Italy
PostedMar 20, 2013 5:05 pm
ok thank you i ll try this tomorrow and i ll let you know if it works! Smile

Posted By Aeria Mobile

The2009RKO

GameSage: Alliance of Valiant Arms
The2009RKO
Joined
20 Apr 2010
Posts
5246
Location
Portugal
PostedMar 20, 2013 5:09 pm
S4ndm4n95ITA wrote:
ok thank you i ll try this tomorrow and i ll let you know if it works! Smile  


You're welcome! Smile

And thanks for letting me know if it worked! :b

S4ndm4n95ITA

Rank 0
S4ndm4n95ITA
Joined
31 Aug 2012
Posts
18
Location
Italy
PostedMar 21, 2013 7:32 am
Nothing at all...the error still remains :( should i re install ava?
if it can help, here is the log:

0321 14:53:39 (LastError: 24) CSelfUpdate :: Update() begins.
0321 14:53:39 (LastError: 0) CHTTPDownload :: Get() begins. URL = http://ava.patch.aeriagames.com/patch/version.ini, bOnlySocket = 0
0321 14:53:40 (LastError: 0) CHTTPDownload :: Get() success (socket). OutFile = .\version.ini, Download Size = 649
0321 14:53:40 (LastError: 0) CSelfUpdate :: 1.0.0.4 >= 1.0.0.4. stay. return false.
0321 14:53:40 (LastError: 0) DoIPChecker() begins. URL = http://213.131.235.237/geo/ipcheck.php, sTmpFile = um_2222703
0321 14:53:40 (LastError: 0) CHTTPDownload :: Get() begins. URL = http://213.131.235.237/geo/ipcheck.php, bOnlySocket = 0
0321 14:53:41 (LastError: 0) CHTTPDownload :: Get() success (socket). OutFile = um_2222703, Download Size = 4
0321 14:53:41 (LastError: 0) DoIPChecker() received 4 bytes.
0321 14:53:41 (LastError: 0) DoIPChecker() received string(TRUE).
0321 14:53:44 (LastError: 18) OnTimer() Patcher creating = [NWZPatcher.exe 3801266 reserved]
0321 14:53:48 (LastError: 0) LoginForm navigate [https://www.aeriagames.com/dialog/oauth?response_type=code&client_id=8ec4c29de726ad4db3f89a33cb07909c04f90932d&state=2228500&redirect_uri=http://www.aeriagames.com/content_only_launcher&theme=api_ignite]
0321 14:53:58 (LastError: 0) LoginForm navigate [http://www.aeriagames.com/content_only_launcher?state=2228500&code=7b99a03fc80d770274c439d4e35ab11809b63bb8fce80074c284e7df44ce6d5e]
0321 14:53:58 (LastError: 18) OnBtnStartClicked() Game Creating. Cmd = [Binaries\AVA.exe -key="7b99a03fc80d770274c439d4e35ab11809b63bb8fce80074c284e7df44ce6d5e" -steam=false -sublang=USA]

S4ndm4n95ITA

Rank 0
S4ndm4n95ITA
Joined
31 Aug 2012
Posts
18
Location
Italy
PostedMar 21, 2013 1:58 pm
I uninstalled and reinstalled ava....i hope the problem won't come back again

S4ndm4n95ITA

Rank 0
S4ndm4n95ITA
Joined
31 Aug 2012
Posts
18
Location
Italy
PostedMar 24, 2013 5:22 am
The problem came back....please help me!
Display posts from previous:   Sort by: