Author Message

almar

Rank 3
almar
Joined
28 Sep 2007
Posts
1366
Location
drachten Netherlands
PostedMar 19, 2013 10:14 am
drknz4 wrote:
almar wrote:
Still not fixed, If this lag won't stop I'll quit a.v.a for sure.  

like many people..
i have the same problem but my pings are just fine (20-50) and my FPS are always 100+, today i wanted to record that lags and when i pressed scroll lock (record button) and started recording there were no any lags.. ;o It decreased a bit my fps but it was huge difference, positive difference. but there is still a problem - i cant play for few hours because there is no more free space on my hdd :s
any clues?  


Even if I record I can't play..

Nothing is true, everything is permitted.
Advertisement

AgnosticM4

Rank 4
AgnosticM4
Joined
16 Nov 2012
Posts
1747
Location
New Westminster Canada
PostedMar 19, 2013 12:16 pm
First thing's first.
Are you using an ethernet port or wireless?

almar

Rank 3
almar
Joined
28 Sep 2007
Posts
1366
Location
drachten Netherlands
PostedMar 19, 2013 12:42 pm
AgnosticM4 wrote:
First thing's first.
Are you using an ethernet port or wireless?  


Ethernet.

Nothing is true, everything is permitted.

drknz4

Rank 0
Joined
25 Jul 2012
Posts
8
Location
Poland
PostedMar 19, 2013 3:46 pm
im using ethernet port too..

Arctosa

Rank 3
Arctosa
Joined
25 Jan 2009
Posts
1525
Location
Vancouver, Canada
PostedMar 19, 2013 4:41 pm
That's definitely a nat error. Do you have any issues on other games or is it just AVA?

drknz4

Rank 0
Joined
25 Jul 2012
Posts
8
Location
Poland
PostedMar 20, 2013 2:17 am
just AVA. i can easily play other games on high settings (crysis 3, cod: bo2, warface etc.) so i think there is a problem somewhere in AVA..
Display posts from previous:   Sort by: