Author Message

Bryan.Fury

Rank 3
Bryan.Fury
Joined
07 Mar 2010
Posts
962
Location
TekkenForce Town Italy
PostedMar 15, 2013 12:58 pm
I have got also even over 1400 FPS during the character screen...

BryanFury - Leader |Site|Forum|
Advertisement

xsaomix

Rank 0
xsaomix
Joined
15 Aug 2011
Posts
65
Location
United States
PostedMar 16, 2013 8:56 pm
Bryan.Fury wrote:
I have got also even over 1400 FPS during the character screen...  

if only i were so lucky.

My problem is mainly porting into Eos spawn zone when im just trying to teleport to Evene or Holland. I did post about this elsewhere but I was guided here and didn't really see any information on it. I hope soon we can get some answers or better yet a more permanent fix.

filipvarga

GameSage: DK Online
filipvarga
Joined
06 Dec 2008
Posts
2566
Location
Porec Croatia
PostedMar 17, 2013 4:58 am
The FPS at Character Screen is not real nor accurate, it just displays that high because at some point (a 1-3 second interval) there is absolutely nothing showed or being loaded to the Screen, which then shows an incredibly high FPS rate.

annaleets80

Rank 0
annaleets80
Joined
21 Mar 2013
Posts
22
Location
Manchester United Kingdom
PostedMar 23, 2013 8:50 am
How do you check what FPS you are getting ?

Anna x

filipvarga

GameSage: DK Online
filipvarga
Joined
06 Dec 2008
Posts
2566
Location
Porec Croatia
PostedMar 23, 2013 9:35 am
annaleets80 wrote:
How do you check what FPS you are getting ?

Anna x  

Open Settings, select the Graphics tab and enable "Show Frames".
Your Frames per second will now appear in the upper left corner.

annaleets80

Rank 0
annaleets80
Joined
21 Mar 2013
Posts
22
Location
Manchester United Kingdom
PostedMar 23, 2013 9:48 am
Thanks alot got it.

Anna x

annaleets80

Rank 0
annaleets80
Joined
21 Mar 2013
Posts
22
Location
Manchester United Kingdom
PostedMar 23, 2013 2:57 pm
Was just curious what is good fps as mine is usually jumping between 30 - 60 fps but still sometimes get that thing when moving on mount looks like your moving then it jerks back abit i am assuming that's lag ?

Anna x
Display posts from previous:   Sort by: