Author Message

motneh

Rank 0
Joined
04 Apr 2012
Posts
1
Location
United States
PostedFeb 23, 2013 3:40 pm

go on to the game

wont load up
when i try to go onto the game the picture with one of the guys will come up then it will disappear and the game wont start up

does anyone know how to fix this
Advertisement

The2009RKO

GameSage: Alliance of Valiant Arms
The2009RKO
Joined
20 Apr 2010
Posts
5297
Location
Portugal
PostedFeb 23, 2013 5:12 pm
Hey!

That can be a problem with your monitor or with A.V.A. it self...but let's try this first...

1: Go to your A.V.A. config folder (located here: C:\AeriaGames\AVA\avaGame\Config)

2: Locate the 'AVAOptionSettings' file and open it with Notepad.

3: Change the 'StartUpResX' and 'StartUpResY' to your desktop resolutions. For example, if you have 1366x768, you would have 1366 for StartUpResX and 768 for StartUpResY.

4: Save the file and try again.

=========================\\==========================\\================

You can also try to change the configs settings located here:

  • C:\AeriaGames\AVA\avaGame\Config


Just open the AVAOptionSettings.ini and change the following:

Code:
bFullScreen=True


To:

Code:
bFullScreen=False


===========\\==============

If there is no error at all you should try this...

  • Disable Anti-Virus
  • Disable Firewall
  • Restarting the rooter


By the way if you use anything related with Logitech LogiCool/Setpoint Software make sure you disable it / remove everything related with it, since this can get you banned.

Read this thread for more info.

Give an eye on this thread too, hopefully it can also help you.

Really hope this helps you.

If nothing works don't hesitate to reply in this thread!

If anything worked please reply in this thread aswell saying you got your issue fixed.
Display posts from previous:   Sort by: