Author Message

The2009RKO

GameSage: Alliance of Valiant Arms
The2009RKO
Joined
20 Apr 2010
Posts
5135
Location
Portugal
PostedFeb 24, 2013 8:31 am

Re: New action

New
AFGkillNL wrote:


Bro, I did the first thing u said: (C:\Program Files\Steam\steamapps\common and not C:\Program Files\Steam\steamapps\common\AVA)

But the file u send me: ( http://www.mediafire.com/?fpeh15el1i0p7hl )
I can't open it to download it bro, it says: Invalid or Deleted file.

Thanks for helping me bro,
I really appreciate!  


My bad, here:

http://www.mediafire.com/?lyg7sdtrbtsb534

Advertisement

AFGkillNL

Rank 0
Joined
20 Feb 2013
Posts
14
Location
Netherlands
PostedFeb 24, 2013 9:00 am

Re: New action

New
The2009RKO wrote:
AFGkillNL wrote:


Bro, I did the first thing u said: (C:\Program Files\Steam\steamapps\common and not C:\Program Files\Steam\steamapps\common\AVA)

But the file u send me: ( http://www.mediafire.com/?fpeh15el1i0p7hl )
I can't open it to download it bro, it says: Invalid or Deleted file.

Thanks for helping me bro,
I really appreciate!  


My bad, here:

http://www.mediafire.com/?lyg7sdtrbtsb534  


Bro, It didn't really had an affect on the AVA launcher, because i had to replace the same file for it... so it didn't really work. =\
I really need to know why it doesn't load.. really weird =*(
Oh my god.. it still says failed to download version.ini. *sigh*

Greets.

AFGkillNL

Rank 0
Joined
20 Feb 2013
Posts
14
Location
Netherlands
PostedFeb 24, 2013 12:30 pm

New reply

New
Look these errors will always repeat when I start up my launcher and it will always be the same because the bars will not load (green bars ----> files and updates)

Each error got saved in this file: C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\AVA\Log

here is a screenshot of how each error will look like (especially read the last few sentences): https://lh6.googleusercontent.com/-UqX2w4UXTf0/USpb5v2vv5I/AAAAAAAAAB4/X-0f8ERYT-k/s1021/errrrorrr.bmp

HOPE YOU CAN DO SOMETHING WITH THIS GUYS!!

THANKS, AFG0WNZ/FREEPOlNT

Oberonu

Rank 3
Oberonu
Joined
02 Apr 2008
Posts
1157
Location
Yulee United States
PostedFeb 24, 2013 8:26 pm

Re: The2009RKO

Almost..
AFGkillNL wrote:
Look bro,

I'm not sure what the problem is but it won't start... the files u gave me I used it will also still say version.ini or \localinfo.dat not found... I really hate this, the GM-GS' should work on this.
It will not load ...

Also if I start up with the NWZlauncher it won't work.. =\


Greetz,

AFG0WNZ/FREEPOlNT  


If you had steam or origins client running when you first downloaded ava, it could of created the issues you're having.

Om nom nom nom! "You want me to give up? I've never learned how to. You do it first so that I know what it is, then I might consider it."
Display posts from previous:   Sort by: