Author Message

junhao921986

Rank 0
Joined
04 Dec 2012
Posts
18
Location
Taiwan
PostedFeb 10, 2013 8:01 pm

Login Failed

I keep getting a black screen while trying to start the game in server 1. the message is "Login Failed, redirecting to login screen in 3 seconds". I know if I just leave it like that for an hour, then everything will be just back to normal. but this is so annoying. I need a solution why I keep failing to start the game 1-3 times / day.
Advertisement

silent.bob004

Rank 0
silent.bob004
Joined
18 Oct 2012
Posts
18
Location
Slovakia
PostedFeb 11, 2013 4:54 am
First, log out from aeria account then try to clean browser cache, you can also try to clean cookies.

junhao921986

Rank 0
Joined
04 Dec 2012
Posts
18
Location
Taiwan
PostedFeb 20, 2013 7:20 am
not working. it still the same, keep failing and failing to login Sad

sdsdssdsds

Rank 3
Joined
12 Jul 2012
Posts
1317
Location
Bay Area CA United States
PostedFeb 20, 2013 8:13 am
junhao921986 wrote:
not working. it still the same, keep failing and failing to login Sad  


Did you reboot your internet, and then restart the comp and try again?

junhao921986

Rank 0
Joined
04 Dec 2012
Posts
18
Location
Taiwan
PostedFeb 21, 2013 6:08 pm
tried all, the problem doesnt seems to be on me though. I tried all method to get back in. just now, I keep failing again and miss WB because of this LOL. does any admin or staff reading this? mind to help to solve the problem? Im getting pretty tired of failing like this.
Display posts from previous:   Sort by: