Author Message

llllVOIDSTARlll

Rank 0
llllVOIDSTARlll
Joined
05 Feb 2013
Posts
35
Location
Growing WEED in Afghanistan
PostedFeb 05, 2013 2:00 pm

Game crashes

AVA
I downloaded this game and it crashes twice. Why?
Advertisement

The2009RKO

GameSage: Alliance of Valiant Arms
The2009RKO
Joined
20 Apr 2010
Posts
5055
Location
Portugal
PostedFeb 05, 2013 2:17 pm
Hey VOID! Smile

Does A.V.A. crash in like 30 seconds after you open without any error message?

If there is any error message please provide us a screenshot of it.

Thank you! Smile

llllVOIDSTARlll

Rank 0
llllVOIDSTARlll
Joined
05 Feb 2013
Posts
35
Location
Growing WEED in Afghanistan
PostedFeb 05, 2013 3:21 pm
The2009RKO wrote:
Hey VOID! Smile

Does A.V.A. crash in like 30 seconds after you open without any error message?

If there is any error message please provide us a screenshot of it.

Thank you! Smile  


It was crashing 3 times when almost finishing Cold Case Beginners challenges. I finally completed them on a 4th time but than my ping started to rise.

The2009RKO

GameSage: Alliance of Valiant Arms
The2009RKO
Joined
20 Apr 2010
Posts
5055
Location
Portugal
PostedFeb 05, 2013 3:37 pm
llllVOIDSTARlll wrote:
It was crashing 3 times when almost finishing Cold Case Beginners challenges. I finally completed them on a 4th time but than my ping started to rise.  


But does some message pops up when the issue occurs?

llllVOIDSTARlll

Rank 0
llllVOIDSTARlll
Joined
05 Feb 2013
Posts
35
Location
Growing WEED in Afghanistan
PostedFeb 05, 2013 3:40 pm
The2009RKO wrote:
llllVOIDSTARlll wrote:
It was crashing 3 times when almost finishing Cold Case Beginners challenges. I finally completed them on a 4th time but than my ping started to rise.  


But does some message pops up when the issue occurs?  


No it's just crashes than comes out message from Windows like: - Check for online solution or close the program.

The2009RKO

GameSage: Alliance of Valiant Arms
The2009RKO
Joined
20 Apr 2010
Posts
5055
Location
Portugal
PostedFeb 05, 2013 3:57 pm
llllVOIDSTARlll wrote:

No it's just crashes than comes out message from Windows like: - Check for online solution or close the program.  


Oh ok, try this:


  • Disable Anti-Virus
  • Disable Firewall
  • Restarting the rooter


By the way if you use anything related with Logitech LogiCool/Setpoint Software make sure you disable it / remove everything related with it, since this can get you banned.

Read this thread for more info.

Give an eye on this thread too, hopefully it can also help you.

Really hope this helps you.

If nothing works don't hesitate to reply in this thread again or make a new thread on the Technical Issues section!

If anything worked please reply in this thread aswell saying this fixed the issue.

llllVOIDSTARlll

Rank 0
llllVOIDSTARlll
Joined
05 Feb 2013
Posts
35
Location
Growing WEED in Afghanistan
PostedFeb 05, 2013 4:19 pm
The2009RKO wrote:
llllVOIDSTARlll wrote:

No it's just crashes than comes out message from Windows like: - Check for online solution or close the program.  


Oh ok, try this:


  • Disable Anti-Virus
  • Disable Firewall
  • Restarting the rooter


By the way if you use anything related with Logitech LogiCool/Setpoint Software make sure you disable it / remove everything related with it, since this can get you banned.

Read this thread for more info.

Give an eye on this thread too, hopefully it can also help you.

Really hope this helps you.

If nothing works don't hesitate to reply in this thread again or make a new thread on the Technical Issues section!

If anything worked please reply in this thread aswell saying this fixed the issue.  


Firewall and Avast was disabled, rooter is fine it's something with a game it self.

The2009RKO

GameSage: Alliance of Valiant Arms
The2009RKO
Joined
20 Apr 2010
Posts
5055
Location
Portugal
PostedFeb 05, 2013 4:22 pm
Hmm...you downloading through Steam or Aeria Ignite?

Try to uninstall Steam / Aeria Ignite, use CCleaner, and than install Steam / Aeria Ignite and try again to install A.V.A.

Not sure if something went wrong while installing A.V.A. of it is something really related to A.V.A. itself as you said.

llllVOIDSTARlll

Rank 0
llllVOIDSTARlll
Joined
05 Feb 2013
Posts
35
Location
Growing WEED in Afghanistan
PostedFeb 05, 2013 4:26 pm
The2009RKO wrote:
Hmm...you downloading through Steam or Aeria Ignite?

Try to uninstall Steam / Aeria Ignite, use CCleaner, and than install Steam / Aeria Ignite and try again to install A.V.A.

Not sure if something went wrong while installing A.V.A. of it is something really related to A.V.A. itself as you said.  


Thank you for your help at a moment game works fine but still got outrageous ping issue if it will crash again I will reinstall game.
Installed via Aeria Ingite.

LeViperr

Rank 4
LeViperr
Joined
30 Oct 2012
Posts
2051
Location
Terneuzen Netherlands
PostedFeb 05, 2013 4:28 pm
Game crashes again huh.. always the same crap xd

Posted By Aeria Mobile
Display posts from previous:   Sort by: