Author Message

ChibiQuinn

Rank 0
Joined
30 Jan 2013
Posts
3
Location
Brazil
PostedJan 31, 2013 6:34 am

Alpaca box don't let me play. PLEASE HELP.

I had some problems before with the "http can't connect" stuff.. All right, problem solved. But after, when I was veeeeery happy starting the game, I was surprised with a alpaca box, which dont let me play. It appears after de 1st video. The game run until the alpaca bar loads, then turns to black.

I tried the compatibility mode, and dont had any results.


Please, help me.
Advertisement

ChibiQuinn

Rank 0
Joined
30 Jan 2013
Posts
3
Location
Brazil
PostedJan 31, 2013 6:48 am

My error stuff, if it helps.

[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Node[797] LoadPatrol<ƭ>!! ID=0
[Desc]Available Memory : 707.104MB
[Desc]System Crash!!
[Desc]
Account:
PlayerName:
ServerID: 0
&time=


[Desc]
Client Version:
Server Version:

Merushii

Rank 3
Merushii
Joined
08 Jul 2010
Posts
1310
Location
Cuddling kittens in the United States
PostedJan 31, 2013 7:08 am
Hello!

Please try running the fullcheck.bat file in your Eden Eternal folder (default: C:\AeriaGames\EdenEternal).

If that does not work, please try what is suggested here!

Let me know how that goes! ^_^

ChibiQuinn

Rank 0
Joined
30 Jan 2013
Posts
3
Location
Brazil
PostedJan 31, 2013 7:19 am
The fullcheck doesn't work. I delete de pkg.idx and then I'll have to do the "http can't connect" stuff again.

When the http can't connect, I have to change the connect mode always. I dont know if it can be a problem who turns to alpaca box. But I really want to play.

Merushii

Rank 3
Merushii
Joined
08 Jul 2010
Posts
1310
Location
Cuddling kittens in the United States
PostedJan 31, 2013 8:26 am
Hmm, could you please try this freshly updated client download?

If that doesn't work, we'll keep trying other solutions! ^_^

Display posts from previous:   Sort by: