Author Message

the_eggbeater

Rank 0
Joined
08 Aug 2011
Posts
1
Location
United States
PostedJan 21, 2013 11:51 am

SUPER EXCITED!!!!

im super excited for the drop of Scarlet Blade... it looks really good and i can not wait to play it!!!! just wish there was already a set release date for closed beta, i have been signed up since it first appeared on the Aeria website!!!! KEEP UP THE GOOD WORK AERIA!!!!
Advertisement

Shadow.18

Rank 0
Shadow.18
Joined
21 Dec 2011
Posts
27
Location
Nicaragua
PostedJan 21, 2013 3:42 pm
i just want the beta start soon...like now damit >_<

JBDMR

Rank 0
JBDMR
Joined
19 Jan 2013
Posts
18
Location
Toronto Canada
PostedJan 21, 2013 10:24 pm
Ahhh! So excited! Hope I get chosen for Alpha!

hermesjunpei

Rank 0
Joined
03 Dec 2008
Posts
3
Location
Bogor Indonesia
PostedJan 22, 2013 4:07 am
Anyone know, can we use this client for close beta when it comes up?

TheNinjaKitten

Rank 5
TheNinjaKitten
Joined
28 May 2011
Posts
4136
Location
United States
PostedJan 22, 2013 7:07 am
hermesjunpei wrote:
Anyone know, can we use this client for close beta when it comes up?  

In my experience with Aeria, no, there's always a new client.

hermesjunpei

Rank 0
Joined
03 Dec 2008
Posts
3
Location
Bogor Indonesia
PostedJan 22, 2013 8:47 am
TheNinjaKitten wrote:
hermesjunpei wrote:
Anyone know, can we use this client for close beta when it comes up?  

In my experience with Aeria, no, there's always a new client.  

Oh i see, thx for reply ^^

persocom100

Rank 0
persocom100
Joined
16 Jan 2013
Posts
46
Location
temecula, ca United States
PostedJan 22, 2013 10:08 am
oh we are just few steps closer I can almost taiste it ready to get my game on
thanks tac tics

royfokker1

Rank 0
royfokker1
Joined
03 Dec 2010
Posts
1
Location
United States
PostedJan 24, 2013 3:19 am

Scarlet Blade Alpha

Nothing working
I was able to log in, create a toon and select the server but after that nothing is working. I have a black screen and all the open windows are froze to the screen, I have sound effects for when I select the different windows but that is all I have. So far I'm very disappointed as I've been waiting to get the chance to try this game.

scarfaceguns

Rank 0
scarfaceguns
Joined
26 Apr 2010
Posts
141
Location
Brisbane Australia
PostedJan 24, 2013 3:47 am

Re: Scarlet Blade Alpha

Nothing working
royfokker1 wrote:
I was able to log in, create a toon and select the server but after that nothing is working. I have a black screen and all the open windows are froze to the screen, I have sound effects for when I select the different windows but that is all I have. So far I'm very disappointed as I've been waiting to get the chance to try this game.  


If you have a problem with running your game then take it here

Taradora

Rank 0
Taradora
Joined
15 May 2011
Posts
2
Location
Farmington Hills United States
PostedJan 24, 2013 8:12 pm

Community Update

im glad scarlet blade is coming along well...i been on the game non stop but there are changes that still need to be address. I hope the scarlet blade team will fix the bugs and problems in game but besides that i love the game ^_^

i also want to ask will there be any new characters/classes to pick from then the starting six(Defender, Shadow Walker, Whipper, Punisher, Sentinel and Medic) because there are a total of eight character slots instead of six
Display posts from previous:   Sort by: