Author Message

the_eggbeater

Rank 0
Joined
08 Aug 2011
Posts
1
Location
United States
PostedJan 21, 2013 11:51 am

SUPER EXCITED!!!!

im super excited for the drop of Scarlet Blade... it looks really good and i can not wait to play it!!!! just wish there was already a set release date for closed beta, i have been signed up since it first appeared on the Aeria website!!!! KEEP UP THE GOOD WORK AERIA!!!!
Advertisement

Shadow.18

Rank 0
Shadow.18
Joined
21 Dec 2011
Posts
27
Location
Nicaragua
PostedJan 21, 2013 3:42 pm
i just want the beta start soon...like now damit >_<

JBDMR

Rank 0
JBDMR
Joined
19 Jan 2013
Posts
18
Location
Toronto Canada
PostedJan 21, 2013 10:24 pm
Ahhh! So excited! Hope I get chosen for Alpha!

hermesjunpei

Rank 0
Joined
03 Dec 2008
Posts
3
Location
Bogor Indonesia
PostedJan 22, 2013 4:07 am
Anyone know, can we use this client for close beta when it comes up?

TheNinjaKitten

Rank 5
TheNinjaKitten
Joined
28 May 2011
Posts
4278
Location
United States
PostedJan 22, 2013 7:07 am
hermesjunpei wrote:
Anyone know, can we use this client for close beta when it comes up?  

In my experience with Aeria, no, there's always a new client.

hermesjunpei

Rank 0
Joined
03 Dec 2008
Posts
3
Location
Bogor Indonesia
PostedJan 22, 2013 8:47 am
TheNinjaKitten wrote:
hermesjunpei wrote:
Anyone know, can we use this client for close beta when it comes up?  

In my experience with Aeria, no, there's always a new client.  

Oh i see, thx for reply ^^

persocom100

Rank 0
persocom100
Joined
16 Jan 2013
Posts
46
Location
temecula, ca United States
PostedJan 22, 2013 10:08 am
oh we are just few steps closer I can almost taiste it ready to get my game on
thanks tac tics

royfokker1

Rank 0
royfokker1
Joined
03 Dec 2010
Posts
1
Location
United States
PostedJan 24, 2013 3:19 am

Scarlet Blade Alpha

Nothing working
I was able to log in, create a toon and select the server but after that nothing is working. I have a black screen and all the open windows are froze to the screen, I have sound effects for when I select the different windows but that is all I have. So far I'm very disappointed as I've been waiting to get the chance to try this game.

scarfaceguns

Twin Saga Silver Founder
scarfaceguns
Joined
26 Apr 2010
Posts
151
Location
Brisbane Australia
PostedJan 24, 2013 3:47 am

Re: Scarlet Blade Alpha

Nothing working
royfokker1 wrote:
I was able to log in, create a toon and select the server but after that nothing is working. I have a black screen and all the open windows are froze to the screen, I have sound effects for when I select the different windows but that is all I have. So far I'm very disappointed as I've been waiting to get the chance to try this game.  


If you have a problem with running your game then take it here

Taradora

Rank 0
Taradora
Joined
15 May 2011
Posts
2
Location
Farmington Hills United States
PostedJan 24, 2013 8:12 pm

Community Update

im glad scarlet blade is coming along well...i been on the game non stop but there are changes that still need to be address. I hope the scarlet blade team will fix the bugs and problems in game but besides that i love the game ^_^

i also want to ask will there be any new characters/classes to pick from then the starting six(Defender, Shadow Walker, Whipper, Punisher, Sentinel and Medic) because there are a total of eight character slots instead of six
Display posts from previous:   Sort by: