Author Message

Naeb123

Rank 0
Naeb123
Joined
10 Nov 2012
Posts
65
Location
Hrastnik Slovenia
PostedNov 19, 2012 10:16 am

High Ping In USA server

I never had 200 ping in USA but now .
Hey,I was just wondering is that a server or client error? Just like a week ago I had around 80-120 ping in USA servers(30 in EU) but now that I downgraded WIN7 to 32x bit I get 200 ping all the time.
Advertisement

blaznyuu

Rank 4
blaznyuu
Joined
08 Apr 2012
Posts
2451
Location
Ljubljana Slovenia
PostedNov 19, 2012 10:21 am
no idea why you're having 200 ping now, I still have around 100 ping in NA server and I'm also from Slovenia.

iNyuuBlaZ, 25thNight, BlaZcoWicZ, 25thBaam, Viole, RWBY, Yoredet, KIRITOxASUNA

Naeb123

Rank 0
Naeb123
Joined
10 Nov 2012
Posts
65
Location
Hrastnik Slovenia
PostedNov 19, 2012 11:25 am
I can clearly see that lol.
-Dark

tsunamiwavess

Rank 2
tsunamiwavess
Joined
08 Nov 2012
Posts
577
Location
United States
PostedNov 19, 2012 9:10 pm
Hello mate! Latency issues can happen because your home can be far from NA servers for Aeria (canada) ,but is probably closer to EU servers (Germany i think).

Posted By Aeria Mobile

Naeb123

Rank 0
Naeb123
Joined
10 Nov 2012
Posts
65
Location
Hrastnik Slovenia
PostedNov 20, 2012 5:07 am
Hello matre please read what i typed before posting this. -.-

TotRecall

Rank 0
TotRecall
Joined
15 Nov 2012
Posts
54
Location
Portugal
PostedNov 20, 2012 8:29 am
Aren't u male? Why u have female for gendre on profile? Confused

ramsisthe3rd

Rank 5
ramsisthe3rd
Joined
28 Jan 2009
Posts
4390
Location
United States
PostedNov 21, 2012 1:25 pm
Read this thread

http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?t=1809523

CCleaner can usually help with connecting issues.

Game booster can help in closing your excess processes.

Display posts from previous:   Sort by: