Author Message

Memphis

Aeria: Product Manager
Memphis
Joined
11 Jan 2007
Posts
1220
Location
United States
PostedOct 25, 2012 10:22 pm   Last edited by Memphis on Oct 27, 2012 7:17 pm. Edited 4 times in total

Server issues after maintenance *updated

We need your feedback!
Hello everyone,

We have confirmed with the developers that players who are getting the "Not responding" issue is due to Horror mode 2. This issue does not effect all players, only some. We are currently working on a fix for this, and will have one soon.

We apologize for the inconvenience.

Memphis
Advertisement

ShowKase.

Rank 3
ShowKase.
Joined
06 Jan 2012
Posts
1279
Location
United States
PostedOct 25, 2012 10:27 pm
"Soldier Front Stopped Responding" after every 2 games.

Trailblazer.

GameSage: Soldier Front
Trailblazer.
Joined
16 Oct 2012
Posts
524
Location
Scarborough Canada
PostedOct 25, 2012 10:28 pm
"soldierfront.exe has stopped responding" is what I got.

iluvpokaa

Rank 3
iluvpokaa
Joined
26 Aug 2009
Posts
821
Location
Oshawa Canada
PostedOct 25, 2012 10:29 pm
While loading your second game you d/c and "soldier front stops responding"

valeman2

Rank 3
valeman2
Joined
16 Mar 2008
Posts
990
Location
San Francisco ,Evans + 4th United States
PostedOct 25, 2012 10:39 pm
Forget other windows Vista or later took a back seat for Windows XP that should be only focus fixing now.

waxwax_999

Rank 0
Joined
27 Jun 2012
Posts
76
Location
Bulihan silang cavite Philippines
PostedOct 25, 2012 10:50 pm
Same here usf has stopped working pls help us

jediwushu

Rank 2
jediwushu
Joined
14 Feb 2012
Posts
488
Location
San Francisco United States
PostedOct 25, 2012 10:51 pm
using XP right now and seems to be working fine for me.

edit : starting to crash now.

PHsoul.GwApO

Rank 5
PHsoul.GwApO
Joined
06 Jan 2012
Posts
5140
Location
las vegas United States
PostedOct 25, 2012 11:02 pm
jediwushu wrote:
using XP right now and seems to be working fine for me.

edit : starting to crash now.  


i dced 1 time. so far, no 2nd dc yet

PHsoul.GwApO

Rank 5
PHsoul.GwApO
Joined
06 Jan 2012
Posts
5140
Location
las vegas United States
PostedOct 25, 2012 11:11 pm
apparently i got this bug too

Memphis

Aeria: Product Manager
Memphis
Joined
11 Jan 2007
Posts
1220
Location
United States
PostedOct 25, 2012 11:13 pm
For anyone who has this bug AFTER restarting your computer, please try to reinstall the game. This might fix the issue.

I am currently addressing the problem with Dragon Fly to see if we can find a easier solution.

-Memphis
Display posts from previous:   Sort by: