Author Message

blackdeath101

GameSage: Forum
blackdeath101
Joined
19 Aug 2007
Posts
12290
Location
Virginia United States
PostedOct 27, 2012 11:42 pm
Title:
[Anywhere] - [Friend Request]

Body:
When capped at friends, you are no longer able to add friends until you remove friends or increase your friend capacity. While at cap, you will still randomly receive pop-ups to find more friends.

Steps to Reproduce: (make sure its short and simple)
1. Reach friend capacity
2. Wait for "Find Friends" to randomly appear

Observed Result:
While I am capped at friends, I still receive the "Find Friends" button at random times.

Expected Result:
While capped at friend capacity, the button should no longer show-up. Once space is available, it should begin appearing again.

Advertisement

blackdeath101

GameSage: Forum
blackdeath101
Joined
19 Aug 2007
Posts
12290
Location
Virginia United States
PostedOct 27, 2012 11:55 pm
Title:
[Battles] - [Action Queues]

Body:
The battle system has an invisible queue system with certain actions requiring less queue times and bigger skills requiring more queue times. The bug however is that whenever you use a skill, it resets your queue time. So if you waited until the last second before an auto attack is carried out and then used a skill, it will reset the timer and wait the full duration needed for the attack. The flaw however is that AFK modes will always be better because they auto queue all skills and are not affected by lag.

Steps to Reproduce: (make sure its short and simple)
1. Time how long it takes for your hero to make attacks.
2. Wait until the last second before it would attack and use a skill.
3. Note how long it takes to attack. Troops may have already done their second attack in the process.

Observed Result:
The queue times are being reset when a skill is being used.

Expected Result:
Using actions should not cause the queue to reset. If an auto attack happens every 5 seconds and a skill is used at 4 seconds, it should complete the skill after 1 second. In the event there are skills that use more queue time, additional time would be added, but still no reset. Greatly helps players who experience lag and removes some of the reason to use AFK mode. AFK mode is already OP enough with the automatic QTE.

bomatna

Rank 0
bomatna
Joined
02 Mar 2012
Posts
25
Location
United Arab Emirates
PostedOct 29, 2012 1:55 am
hi all, anyways my problem is when i click the play button it just stays at 1%..........

blackdeath101

GameSage: Forum
blackdeath101
Joined
19 Aug 2007
Posts
12290
Location
Virginia United States
PostedOct 29, 2012 10:14 am
Title:
[Altar of Ennoblement] - [Bonus Reward Quest]

Body:
The Bonus Reward Quest that rewards devotion says "Enter the Altar of Ennoblement". Must actually pray in order to receive devotion.

Steps to Reproduce: (make sure its short and simple)
1. Receive Bonus Reward Quest to Enter the Altar of Ennoblement
2. Enter the Altar
3. Check quest completion
4. Pray at Altar
5. Check quest completion

Observed Result:
I entered the Altar expecting the devotion increase in system log and did not see it. Checked the quest log and it did not complete. Prayed and then saw the devotion increase.

Expected Result:
I believe there is already a pray at the Altar quest, so this one just needs to be fixed so it auto awards upon entering the Altar.

blackdeath101

GameSage: Forum
blackdeath101
Joined
19 Aug 2007
Posts
12290
Location
Virginia United States
PostedOct 30, 2012 10:29 pm
[Anywhere] - [Scrolls not stacking]

Body:
Enhanced Bounty Scrolls grant the user an orange bounty quest provided they have available bounty quests still left. I happened to be out of quests and obtained 2 of them, but noticed they would not stack even though there is an option to "Use in Bulk".

Steps to Reproduce: (make sure its short and simple)
1. Obtain 2 Enhanced Bounty Scrolls
2. Attempt to stack them together

Observed Result:
Enhanced Bounty Scrolls are not stacking on top of each other even though they are able to be used in bulk.

Expected Result:
They should be allowed to stack together.

Screenshot:

blackdeath101

GameSage: Forum
blackdeath101
Joined
19 Aug 2007
Posts
12290
Location
Virginia United States
PostedOct 31, 2012 8:00 pm
Title:
[Farm] - [Event pumpkins not harvestable]

Body:
The new event pumpkins will show that they are ready to harvest on a friend's farm but once you click on the friend's farm, the harvestable icon disappears. First thought would be that someone got to it before you did, but by changing the page and going back, it will still show that there is something harvestable on their farm. Click their farm again and still nothing.

Steps to Reproduce: (make sure its short and simple)
1. Have a friend with pumpkins planted.
2. Wait for harvestable icon to show up.
3. Attempt to harvest but show nothing.
4. Switch page of friends and switch back.
5. Look for harvestable icon again.
6. Attempt to harvest but show nothing.
7. Rinse and repeat.

Observed Result:
I have 2 friends with pumpkins planted and it constantly shows that they are ready to harvest, but there is always nothing.

Expected Result:
The harvest icon should not show up for pumpkins if they are not ready.

blackdeath101

GameSage: Forum
blackdeath101
Joined
19 Aug 2007
Posts
12290
Location
Virginia United States
PostedOct 31, 2012 10:20 pm
Title:
[Astro Panel] - [Wrong Text Displayed]

Body:
When you click Pick in the Astro Panel, the astral is sent to your inventory. When you do not have enough inventory space for the astral, it displays "Inadequate Star Points" when trying to collect it.

Steps to Reproduce: (make sure its short and simple)
1. Fill astral inventory.
2. Attempt to collect an extra astral.

Observed Result:
I didn't realize my astral inventory was full and when I tried to click Pick, it gave me the wrong error.

Expected Result:
Error should indicate that your astral inventory is full.

Screenshot:

scyllafren

Rank 0
scyllafren
Joined
17 Dec 2007
Posts
78
Location
United Kingdom
PostedNov 01, 2012 2:10 am
Title:
Cosmetic - no space between "required" and the amount of gold

Body:
There is no space between "required" and the amount of gold when I click on any upgrade and I don't have enough gold to do it.

Steps to Reproduce: (make sure its short and simple)
1. Spend gold
2. Try upgrade a more expensive building than the gold you have
3. Read faulty message

Observed Result:
See Body

Expected Result:
A space between "required" and the amount of gold

blackdeath101

GameSage: Forum
blackdeath101
Joined
19 Aug 2007
Posts
12290
Location
Virginia United States
PostedNov 02, 2012 12:47 pm   Last edited by blackdeath101 on Nov 02, 2012 3:12 pm. Edited 2 times in total
Title:
[Altar Of Ennoblement] - [Incorrect text]

Body:
While praying at the altar, you receive 60 stamina over the course of 2 hours. The system however says you receive "+1 Stength" which can confused with the stat Strength.

Steps to Reproduce: (make sure its short and simple)
1. Visit the Altar of Ennoblement
2. Begin praying
3. Wait for 1 stamina point to accrue
4. Note what the system says when you receive the point.

Observed Result:
The system says +1 Strength instead of +1 Stamina

Expected Result:
The system log and the message above the head should both say +1 Stamina

Screenshot:



blackdeath101

GameSage: Forum
blackdeath101
Joined
19 Aug 2007
Posts
12290
Location
Virginia United States
PostedNov 02, 2012 12:59 pm
Title:
[Stats Screen] - [Incorrect Stats]

The following stats are labeled incorrectly in different screens:
Strength is shown in character window and shown as Power in potions and equipment.
Armor is shown in character window and shown as Defense in potions and equipment.

Opinionated switch:
Switch Block to be called Dodge to avoid confusion. Shown as Block in character window and equipment but it modifies Dodge rating in combat. It would also match to other things that work off dodge like passives and Astrals that use Dodge in their context.

Display posts from previous:   Sort by: