Author Message

XxMcsk814xX

Rank 0
XxMcsk814xX
Joined
04 Aug 2012
Posts
17
Location
United States
PostedOct 06, 2012 4:45 pm

Gunz Lancher gives bsod on start up

BSOD On start up
I started up the launcher and it was loading the game but then i got a bsod i dont usally get them but im just letting you know to see if i can get help.
Advertisement

smileybee

Elite Founder: Scarlet Blade
smileybee
Joined
30 May 2011
Posts
1160
Location
United States
PostedOct 06, 2012 4:49 pm
please sent a ticket about this.
http://www.aeriagames.com/contact/support

<marquee></marquee>
<center></center>

XxMcsk814xX

Rank 0
XxMcsk814xX
Joined
04 Aug 2012
Posts
17
Location
United States
PostedOct 06, 2012 4:59 pm

gmc0529

Rank 3
gmc0529
Joined
11 Jul 2008
Posts
1016
Location
Small Town, Ontario Canada
PostedOct 06, 2012 5:05 pm
BSOD tend to be hardware or driver related issues. Typically the error message directs you to the issue. Perhaps posting what error message you are getting and what Operating System you are using (Windows XP, Vista, 7, etc) will give some kind of idea what needs to be looked at.

XxMcsk814xX

Rank 0
XxMcsk814xX
Joined
04 Aug 2012
Posts
17
Location
United States
PostedOct 06, 2012 5:07 pm
Im using windows xp

Error message "page fault in nonpaged area"

gmc0529

Rank 3
gmc0529
Joined
11 Jul 2008
Posts
1016
Location
Small Town, Ontario Canada
PostedOct 06, 2012 5:17 pm
Have you recently installed any new hardware (video/ sound cards, RAM, etc) or new/ updated drivers?

XxMcsk814xX

Rank 0
XxMcsk814xX
Joined
04 Aug 2012
Posts
17
Location
United States
PostedOct 06, 2012 5:18 pm
I recently updated my AVG Anti-Virus Software.

gmc0529

Rank 3
gmc0529
Joined
11 Jul 2008
Posts
1016
Location
Small Town, Ontario Canada
PostedOct 06, 2012 5:46 pm
A few tips can be found here. Unfortunately there are many different reasons you could be experiencing this, so it could take some trial and error before resolving.

XxMcsk814xX

Rank 0
XxMcsk814xX
Joined
04 Aug 2012
Posts
17
Location
United States
PostedOct 06, 2012 5:50 pm
Ok thank you i will try this method.

Proud [color=#FF0000]Player Of AeriaGames[/color]

ijjidark

Rank 2
ijjidark
Joined
21 Jul 2012
Posts
452
Location
Canada
PostedNov 23, 2012 10:24 am
I usually run a CHKDSK on my cmd when I get BSOD.
Display posts from previous:   Sort by: