Author Message

GM_Hadouken

GameMaster: USA
Joined
09 Aug 2011
Posts
1810
Location
Aeria Games, CA United States
PostedOct 10, 2012 2:45 pm

Re: [Ignite] Having Issues?

Post them here:
aeria.moose wrote:

Posting Format
  1. Title of issue
  2. Description of Issue
  3. Screenshot of Issue
  4. Operating System
  5. Graphics Card
 


Can you please provide us with this information?

Advertisement

elliottyu1

Rank 0
elliottyu1
Joined
21 Sep 2012
Posts
1
Location
SXM Antigua and Barbuda
PostedOct 10, 2012 3:43 pm

Mouse or game issue?

Randomly Not working
I downloaded this game since yesterday and it continued today, I made it run, and when I went into the game and i logged in as aeria, they asked me for user and pass and the aeria didnt work. Now sometimes it doesnt ask for it but whenever I get into the game, the game background is just Black. and the mouse isnt even functioning properly, plus when I go into a game, the the background is just black nothing else.. please help?1

TapoutAssault

Rank 0
Joined
25 Aug 2012
Posts
3
Location
United States
PostedOct 10, 2012 6:48 pm

Login not working

Can type username/password, but login button doesn't send me to the game
I type in the username and password, like my description says, but when I click "Login" so i can enter the game, It doesn't do anything. No redirection or anything. Help!

aeria.moose

Aeria: Wingman
Joined
07 May 2012
Posts
135
Location
United States
PostedOct 10, 2012 7:03 pm

Re: Can't connect to servers

EvilVampGirl wrote:
I downloaded the game but when I try to play it it won't connect to the servers. Only Hi-rez i have on my computer is Hi-Rez Diagnostics and Support  


Hey EvilVampGirl,

Can you check your Aeria Games folder and tell us how big your Tribes Ascend folder is? You can use the following directions if you don't know how to do this:

1. Start
2. Computer
3. Local Disk C:
4. Aeria Games
5. Right Click TribesAscend
6. Click Properties
7. What is the size of the folder?

Thank you!
-Moose

aeria.moose

Aeria: Wingman
Joined
07 May 2012
Posts
135
Location
United States
PostedOct 10, 2012 7:09 pm

Re: Mouse or game issue?

Randomly Not working
elliottyu1 wrote:
I downloaded this game since yesterday and it continued today, I made it run, and when I went into the game and i logged in as aeria, they asked me for user and pass and the aeria didnt work. Now sometimes it doesnt ask for it but whenever I get into the game, the game background is just Black. and the mouse isnt even functioning properly, plus when I go into a game, the the background is just black nothing else.. please help?1  


Hey elliottyu1,

It sounds like there might be a login issues or possibly an issue dealing with the patching of the game. Could you please try logging out of the main Aeria Games site and then logging back into it - and then try logging into Tribes.

If you encounter the same issue again - I would suggest trying a complete uninstall of the game and then reinstalling it again from Ignite. Your initial patch might have gotten corrupted somewhere Sad

Please let us know what you discover!

Thanks,
-Moose

aeria.moose

Aeria: Wingman
Joined
07 May 2012
Posts
135
Location
United States
PostedOct 10, 2012 7:10 pm

Re: Login not working

Can type username/password, but login button doesn't send me to the game
TapoutAssault wrote:
I type in the username and password, like my description says, but when I click "Login" so i can enter the game, It doesn't do anything. No redirection or anything. Help!  


Hey Tapout,

Try initiating a new login session on our website - you may need to log out and back in again to do this. After doing so - launch Tribes and see if you can log into it when prompted again.

Please let us know what you encounter.

Thanks!
-Moose

TapoutAssault

Rank 0
Joined
25 Aug 2012
Posts
3
Location
United States
PostedOct 10, 2012 7:16 pm

Re: Login not working

Can type username/password, but login button doesn't send me to the game
aeria.moose wrote:
TapoutAssault wrote:
I type in the username and password, like my description says, but when I click "Login" so i can enter the game, It doesn't do anything. No redirection or anything. Help!  


Hey Tapout,

Try initiating a new login session on our website - you may need to log out and back in again to do this. After doing so - launch Tribes and see if you can log into it when prompted again.

Please let us know what you encounter.

Thanks!
-Moose  


I just did that and nothing happened. Login still is not working.

EvilVampGirl

Rank 0
EvilVampGirl
Joined
11 Aug 2012
Posts
6
Location
Avon United States
PostedOct 10, 2012 8:39 pm
Now I am just getting the black screen Sad

EvilVampGirl

Rank 0
EvilVampGirl
Joined
11 Aug 2012
Posts
6
Location
Avon United States
PostedOct 10, 2012 8:42 pm

Re: Can't connect to servers

it is 40.4mb but now im getting black screen when i try to play the game

aeria.moose wrote:
EvilVampGirl wrote:
I downloaded the game but when I try to play it it won't connect to the servers. Only Hi-rez i have on my computer is Hi-Rez Diagnostics and Support  


Hey EvilVampGirl,

Can you check your Aeria Games folder and tell us how big your Tribes Ascend folder is? You can use the following directions if you don't know how to do this:

1. Start
2. Computer
3. Local Disk C:
4. Aeria Games
5. Right Click TribesAscend
6. Click Properties
7. What is the size of the folder?

Thank you!
-Moose  

Shikilux

Rank 0
Shikilux
Joined
17 Feb 2012
Posts
4
Location
United Kingdom
PostedOct 10, 2012 11:39 pm

Can't connect to Servers

Servers are Unknown (Connecting)
I am Also having the same issue as EvilVampGirl
OS : Windows 7 64 bit
Graphic card : GT 440
Game Size : 40.4 MB
Display posts from previous:   Sort by: