Author Message

NecromancerV

Diamond Founder: Aura Kingdom
NecromancerV
Joined
15 Mar 2008
Posts
4743
Location
United States
PostedOct 08, 2012 1:06 am
gmdredd wrote:
I LOVE Tribes! I must play this game >_>.  


You cheating on us at the browser games, dredd? LOL

I wanted to play this game but my graphics card "does not support alpha blending with floating point render targets". Only game hosted by AGE I've had a problem with. Sad

Advertisement

pulse202

Rank 0
pulse202
Joined
07 Dec 2011
Posts
48
Location
New Zealand
PostedOct 08, 2012 9:20 am
I thought this was on Steam already? :O

GM_Hadouken

GameMaster: USA
Joined
09 Aug 2011
Posts
1810
Location
Aeria Games, CA United States
PostedOct 08, 2012 10:07 am
pulse202 wrote:
I thought this was on Steam already? :O  


Yep. We're offering it to our players as well, and giving them the opportunity to use AP Smile

TheNinjaKitten

Rank 5
TheNinjaKitten
Joined
28 May 2011
Posts
4136
Location
United States
PostedOct 08, 2012 3:14 pm
Oh how Aeria continues to expand.
Soon Aeria will control the world and all currency will be merged into one, which they will call AP.

I'm on to you.

GM_Hadouken

GameMaster: USA
Joined
09 Aug 2011
Posts
1810
Location
Aeria Games, CA United States
PostedOct 08, 2012 3:26 pm
... <.< .... >.> ...


*poofs*

Diamondketo

Rank 0
Diamondketo
Joined
24 May 2012
Posts
38
Location
United States
PostedOct 08, 2012 9:15 pm
IT's a pretty good game and you will need some time to get used to it. Also the worst part of this game is the currency. It takes so long (if you are beginners-interm) to make money Mad

Anyways what's so great about it being in Aeria? It's been out there for so long.

godsent16

Rank 0
Joined
17 Apr 2011
Posts
12
Location
United States
PostedOct 09, 2012 1:40 pm

Merging accounts?

My Tribes Acc and Aeria Acc
Is it possible to merge my old Tribes Acc into my Aeria account???

TheNinjaKitten

Rank 5
TheNinjaKitten
Joined
28 May 2011
Posts
4136
Location
United States
PostedOct 10, 2012 7:45 am

Re: Merging accounts?

My Tribes Acc and Aeria Acc
godsent16 wrote:
Is it possible to merge my old Tribes Acc into my Aeria account???  

It is not.

Pacmanvice

Rank 3
Pacmanvice
Joined
18 Nov 2007
Posts
1264
Location
IN United States
PostedOct 12, 2012 8:37 pm
Superman0X wrote:
You may purchase with AP (similar to browser games), and there will be more to come. This is just the first.  


Was wondering what to do when the game says you have 0 AP.



<div><marquee><a>-->>>>Come Hang With Us At Myriad<<<<--</a></marquee></div>

Oberonu

Rank 3
Oberonu
Joined
02 Apr 2008
Posts
1166
Location
Yulee United States
PostedOct 14, 2012 12:03 pm
Tearfulplace wrote:
Fix the action game Gunz you already have. Don't play that we're just publishers card.  


Gunz and ava has issues, but it would be up to the devs to fix it in a timely manner. Aeria really is just a publisher/host.

NecromancerV wrote:
gmdredd wrote:
I LOVE Tribes! I must play this game >_>.  


You cheating on us at the browser games, dredd? LOL

I wanted to play this game but my graphics card "does not support alpha blending with floating point render targets". Only game hosted by AGE I've had a problem with. Sad  


We're all cheating on browser team necro to play Tribes. lol I already have people that if they see me in a game they look for me just in the hopes of killing me if on enemy team or protect me if on my team. Very Happy I love tracking missiles and the gatt gun after putting up shields.

Om nom nom nom! "You want me to give up? I've never learned how to. You do it first so that I know what it is, then I might consider it."
Display posts from previous:   Sort by: