Author Message

England_Rules

Rank 0
Joined
17 Aug 2012
Posts
1
Location
United States
PostedAug 21, 2012 11:27 am

AVA Isnt working!!!!!!!!!!!

What the haeck ava is all f***ed up its just broke!!!!!!!!!!
Advertisement

Kruidkoek

Rank 0
Kruidkoek
Joined
17 Jul 2012
Posts
55
Location
Tynaarlo City Netherlands
PostedAug 21, 2012 11:28 am
Broken lol

DiSoldier

Rank 1
DiSoldier
Joined
02 Jul 2012
Posts
201
Location
United Kingdom
PostedAug 21, 2012 11:29 am
DiSoldier:Wants to play AVA.



dark_hord3

Rank 4
dark_hord3
Joined
22 Apr 2012
Posts
2050
Location
Rack City, United States
PostedAug 21, 2012 1:55 pm

Re: AVA Isnt working!!!!!!!!!!!

England_Rules wrote:
What the haeck ava is all f***ed up its just broke!!!!!!!!!!  
Delete your system32 folder and you should be fine:)

GMPaulmark wrote:
Fo Sho.

blaznyuu

Rank 4
blaznyuu
Joined
08 Apr 2012
Posts
2676
Location
Kawaii Slovenia
PostedAug 21, 2012 2:38 pm

Re: AVA Isnt working!!!!!!!!!!!

dark_hord3 wrote:
Delete your system32 folder and you should be fine:)  


don't delete the system32 folder.. your windows will stop working if you do so :c and dark_hord3.. it's not nice to joke around like this, some kids might really do this because they know nothing about computer stuff.

My Event: click this if you're not single =^.^= ElumineLily, 25thNight, BlaZcoWicZ, 25thBaam, iNyuuBlaZ, RWBY, Yoredet, KIRITOxASUNA, ShiWoonYi, NiTianErXing

instodeath

Rank 0
Joined
10 Aug 2012
Posts
22
Location
Italy
PostedAug 21, 2012 4:26 pm
Anyway AVA wasn't really working... I had to quit since every match ended with a general Disconnection Sad

MenschDemKrieg

Rank 0
Joined
31 Jul 2012
Posts
7
Location
United States
PostedAug 21, 2012 5:01 pm
I might have to quit since from the Aeria launcher, when I click "game start," it loads for a sec and then stops working completely.

iL3GiTz

Rank 0
Joined
18 Aug 2012
Posts
1
Location
Slough United Kingdom
PostedAug 23, 2012 2:31 pm
MenschDemKrieg I have the same problem aswell!!
Display posts from previous:   Sort by: