Author Message

GOLDDUBBY

Rank 4
GOLDDUBBY
Joined
12 Mar 2012
Posts
2615
Location
BOFORS Sweden
PostedJan 01, 2013 7:17 pm
Or use a optimizers software and do all that in one click of a button. Kthnxbye

Posted By Aeria Mobile
Advertisement

rozcoz

Rank 0
Joined
08 Jan 2013
Posts
8
Location
Canada
PostedJan 13, 2013 3:46 pm
lol i tried this and my ping went for 250-300 to over 1000ms :S

taenimo85

Rank 0
Joined
30 Jul 2012
Posts
5
Location
United States
PostedJan 18, 2013 10:48 am

AVA wont play on windows 7

hello guys can u help me out when i start AVA, it will load but after that i just gives me a black screen and is not responding. What should i do? HELP PLS..

mangofruit91

Rank 0
Joined
26 Mar 2013
Posts
31
Location
India
PostedMay 23, 2013 11:44 pm
rozcoz wrote:
lol i tried this and my ping went for 250-300 to over 1000ms :S  



If you get any high ping ,try to lower your ping rate by using some of the following instructions.
1.Don't open any videos,stream and check if there any problem in your router.
2.Make sure there's no browser .exe's still running in task manager
3.Try to contact your internet service provider and get suitable data plan.
4.Use any software like Game Booster
5.Move closer to server
I am sure,if you follow the rules,you will get chance to reduce your ping rate.When i had a ping issue,i followed the same ways.Now i have better ping rate.So only i would recommend this ways.Then you can check your reduced ping rate using Whoisxy.com

gumaruraymund

Rank 0
Joined
27 May 2013
Posts
1
Location
Philippines
PostedMay 27, 2013 1:23 am
tnx sir.. its really help me.. keep it up..

Lavochkin

Rank 0
Joined
15 May 2013
Posts
55
Location
Omsk Russia
PostedJun 02, 2013 6:44 pm
This thread have some errors in the explanation, but forgetting that works very well.
Please replace the images that are no longer seen. Thank you.

thormas16892

Rank 0
Joined
24 Jul 2012
Posts
7
Location
Barssel Germany
PostedAug 21, 2013 7:24 am
Dont use the Latency Fix from WoW its gets u a 3th party device error.

fiordibufala

Rank 0
fiordibufala
Joined
29 Jul 2012
Posts
61
Location
Italy
PostedSep 04, 2013 2:53 pm

[Tutorial]How to Lower Ping in Windows 7

You can then reset the network card as well
Open a command prompt, right click on the command prompt icon and select run as administrator, then type this command to repair lsp/winsock

netsh winsock reset

Press enter

Reboot/restart your computer

iRym

Rank 0
Joined
18 Aug 2013
Posts
12
Location
United States
PostedSep 23, 2013 5:02 pm
how come i cant do netsh int tcp set global congestionprovider=ctcp, when i do it, its says set global command failed on IPV4 the requested operation requires elevatino (run as admin)

drewphamtom

Rank 5
drewphamtom
Joined
06 Jan 2012
Posts
5426
Location
Gobbling a Turkey
PostedSep 23, 2013 6:09 pm
iRym wrote:
how come i cant do netsh int tcp set global congestionprovider=ctcp, when i do it, its says set global command failed on IPV4 the requested operation requires elevatino (run as admin)  

Make sure to run the as an administrator. Also be sure that you are the administrator or on an account with administrative rights.

Display posts from previous:   Sort by: