Author Message

CallM3

Rank 0
Joined
28 Jul 2012
Posts
19
Location
Nottingham FUCKING BRILLIANT United Kingdom
PostedAug 04, 2012 3:46 am   Last edited by CallM3 on Aug 14, 2012 8:30 am. Edited 1 time in total

[How to fix] Failed to execute AVA.exe(LastError:2)

Hi guys, I saw that some of users have a problem with game launching.
When u try launch the game u get a message:


I have already found some way to fix it. It's very simple.
What do u have to do?

1. U need to download the file AVA.exe Here's the link http://ppl.ug/A8ePYpoFxAc/
2. Then u have to paste AVA.exe to folder Binaries (C:\AeriaGames\AVA\Binaries)

Now AVA probably is working. I hope it helps u Wink see ya
Advertisement

aveka.come

Rank 0
Joined
30 Jul 2012
Posts
2
Location
Israel
PostedAug 04, 2012 9:00 am

Re: [How to fix] Failed to execute AVA.exe(LastError:2)

CallM3 wrote:
Hi guys, I saw that some of users have a problem with game launching.
When u try launch the game u get a message:


I have already found some way to fix it. It's very simple.
What do u have to do?

1. U need to download the file AVA.exe Here's the link http://ppl.ug/A8ePYpoFxAc/
2. Then u have to paste AVA.exe to folder Binaries (C:\AeriaGames\AVA\Binaries)

Now AVA probably is working. I hope it helps u Wink see ya  

I LOVE U ITS WORKK

GMPaulmark

GameMaster: USA
GMPaulmark
Joined
17 May 2012
Posts
83
Location
United States
PostedAug 04, 2012 9:42 am

Re: [How to fix] Failed to execute AVA.exe(LastError:2)

CallM3 wrote:
Hi guys, I saw that some of users have a problem with game launching.
When u try launch the game u get a message:


I have already found some way to fix it. It's very simple.
What do u have to do?

1. U need to download the file AVA.exe Here's the link http://ppl.ug/A8ePYpoFxAc/
2. Then u have to paste AVA.exe to folder Binaries (C:\AeriaGames\AVA\Binaries)

Now AVA probably is working. I hope it helps u Wink see ya  


Thanks M3 for helping us out! Much appreciation.

CallM3

Rank 0
Joined
28 Jul 2012
Posts
19
Location
Nottingham FUCKING BRILLIANT United Kingdom
PostedAug 04, 2012 12:00 pm
You're welcome Smile I'm glad I can help Wink

Biyombo

Rank 0
Joined
10 Aug 2012
Posts
32
Location
United States
PostedAug 12, 2012 4:57 pm
Extract them?

CallM3

Rank 0
Joined
28 Jul 2012
Posts
19
Location
Nottingham FUCKING BRILLIANT United Kingdom
PostedAug 14, 2012 8:27 am
Biyombo wrote:
Extract them?  


What do u mean?
U just have to download file "AVA.exe" and paste it to folder Binaries.
U don't have to extract any files.

If I helped u just give me 5 for reputation ;)

Fharamir

Rank 0
Joined
28 Nov 2007
Posts
1
Location
La serena Chile
PostedAug 17, 2012 12:04 pm
Hey I'm just getting this error and I'd like to download the file you posted but it isn't working... Could you reupload the file please?

CallM3

Rank 0
Joined
28 Jul 2012
Posts
19
Location
Nottingham FUCKING BRILLIANT United Kingdom
PostedAug 17, 2012 1:36 pm
It won't help u.
Maybe u're doing sth wrong.

1. Download AVA.exe
2. Paste AVA.exe to folder Binaries (C:\AeriaGames\AVA\Binaries)

If I helped u just give me 5 for reputation ;)

lKikinho

Rank 0
Joined
10 Aug 2012
Posts
8
Location
Portugal
PostedAug 17, 2012 2:19 pm

Dont work

That dont work say its virus

blaznyuu

Rank 4
blaznyuu
Joined
08 Apr 2012
Posts
2487
Location
Ljubljana Slovenia
PostedAug 17, 2012 4:30 pm
lKikinho wrote:
That dont work say its virus  


why do you think you have this AVA.exe(LastError:2) error in the first place? it's because your anti virus already deleted original AVA.exe because it thought it was a virus.. change your anti virus program

My Event: click this if you're not single =^.^= ElumineLily, 25thNight, BlaZcoWicZ, 25thBaam, iNyuuBlaZ, RWBY, Yoredet, KIRITOxASUNA, ShiWoonYi, NiTianErXing
Display posts from previous:   Sort by: