Author Message

dre364

Rank 0
Joined
27 Jul 2012
Posts
11
Location
United States
PostedAug 14, 2012 10:07 pm
Have anyone fix "game guard" yet or found the problem and solved it yet?
Advertisement

slayerevil999

Rank 0
slayerevil999
Joined
06 Jul 2012
Posts
58
Location
California Egypt
PostedAug 15, 2012 2:05 pm
Dear Dre . Did you try the following steps in page "1"?

If You think by hacking you will make yourself a pro to people and fool them then i guess the only person that your fooling is yourself ;)

dre364

Rank 0
Joined
27 Jul 2012
Posts
11
Location
United States
PostedAug 15, 2012 9:39 pm

About using this download

#1 Is this file safe to use? #2 will it mess up my ava #3 do u have video proof that it works #4 I have to DELETE everything under "Binaries Folder" instead of just deleting that one Game Guard folder? thx in advance #5 will this somehow hack some type of you know what tracking hacking crap.

nguy3111

Rank 0
Joined
13 Aug 2011
Posts
10
Location
Norman United States
PostedAug 17, 2012 9:13 pm

Hi slayer

Before the update your solution in page 1 worked for me. After the update I got the same gameguard error (1002). I tried the solution in page 1, but an error message popped out and the game couldn't start. Any suggestion?

fartoJopyi_new

Rank 0
fartoJopyi_new
Joined
02 Aug 2012
Posts
18
Location
Russia
PostedAug 18, 2012 2:38 am

Re: Worked!

Shocked

aap1222

Rank 0
Joined
10 Jun 2012
Posts
42
Location
'S-HERTOGENBOSCH Netherlands
PostedAug 18, 2012 8:04 am

Re: Worked!

fartoJopyi_new wrote:
Shocked  
Still works? o.O

GameGuard patched mine to newest one, everytime I put this one in it...

slayerevil999

Rank 0
slayerevil999
Joined
06 Jul 2012
Posts
58
Location
California Egypt
PostedAug 18, 2012 9:46 am
@Dre , Yes its safe
@ To the rest , if gameguard patched yours for the newest one , download the CCleaner and run it on your computer and if u have an old version of GameGuard Download it in the newest one
You Can take a look on that on my other fourm
http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?t=1637617
Cheers , Update me if it works
Regards Soos.

If You think by hacking you will make yourself a pro to people and fool them then i guess the only person that your fooling is yourself ;)

xminou123

Rank 0
Joined
05 Apr 2012
Posts
14
Location
Canada
PostedAug 18, 2012 9:18 pm
it gonna work with ccleaner? and can anyone give me the link of the newest gameguard files?

Wotwotaki

Rank 1
Wotwotaki
Joined
19 May 2008
Posts
347
Location
United States
PostedAug 19, 2012 2:22 pm
I used the binary files in the attachment, but A.V.A. now gives me an error message when I run it:



I already had CCleaner before I downloaded A.V.A and I run scans on it everyday ...
I'm confident that there isn't an issue with my firewall/antivirus because I already added the game to my exceptions lists. I'm also pretty sure it isn't a matter of computer reqs because I'm using a laptop with far better specs than my desktop (which I previously used to play A.V.A)

The Shadows of Fear gather as I come forth..few to survive my onslaught. Akimata/M7/Nemesis/Fujin/Guild Master MasterFujins Tobasykarii/59/Nemesis/Guan

nguy3111

Rank 0
Joined
13 Aug 2011
Posts
10
Location
Norman United States
PostedAug 19, 2012 4:50 pm
Wotwotaki wrote:
I used the binary files in the attachment, but A.V.A. now gives me an error message when I run it:



I already had CCleaner before I downloaded A.V.A and I run scans on it everyday ...
I'm confident that there isn't an issue with my firewall/antivirus because I already added the game to my exceptions lists. I'm also pretty sure it isn't a matter of computer reqs because I'm using a laptop with far better specs than my desktop (which I previously used to play A.V.A)  


Well I can feel at eased as I'm not the only one sufferring the exact same thing.
Display posts from previous:   Sort by: