Author Message

biw6969

Rank 0
Joined
23 Jul 2012
Posts
2
Location
France
PostedJul 31, 2012 2:21 pm
kobrakai85 wrote:
my computer with windows 7 64bits make error mensage when i try start the game!!help me[url=http://s1256.photobucket.com/albums/ii498/Dalton231/?action=view&current=errorgame.png]  
Advertisement

BRAHIMSTYLE

Rank 0
Joined
28 Jul 2012
Posts
1
Location
Belgium
PostedJul 31, 2012 2:26 pm   Last edited by BRAHIMSTYLE on Jul 31, 2012 2:34 pm. Edited 1 time in total
I have try AVA Today but Not Work ....
I have delete the folder GameGuard and after AVA Not Working again ...

Anyone have solve this problem please ???? Im From Belgium

I have see a virus with Windows defender i have delete this after i have lucn game

Game Work Nice ! Good Game all

UrTBalizeiro

Rank 0
Joined
23 Jul 2012
Posts
1
Location
Portugal
PostedJul 31, 2012 2:29 pm
Nothing at this post worked, so I tried this and it worked:
http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?p=13680697

Thanks CyberRion

MrREGEAR

Rank 0
Joined
31 Mar 2012
Posts
1
Location
United States
PostedJul 31, 2012 2:33 pm

Nope,
Didn't work at all. Man!

zed222

Rank 0
Joined
15 Mar 2012
Posts
90
Location
United States
PostedJul 31, 2012 2:40 pm   Last edited by zed222 on Jul 31, 2012 2:42 pm. Edited 1 time in total
look like game guard have problem with some ip .
at this time i send this post my isp make problem for me and don't let me go to eu or usa server.(connection failed kick out in 20 sec )
i try using vpn form Netherlands and try connecting to game but after ava logo show it ,game guard start download something and after that send this error (like other ):


and also send this error:



after i try run my game with my normal connection i still take error about antivirus.
my antivirus is avast .i try deleteing my game guard folder ( in this place C:\AeriaGames\AVA\Binaries\GameGuard ) and also use avast shields control for disable avast for 10 min and let game gaurd update itself.after game gaurd update and i going to game i enable avast shield again .(some times first try failed and game gaurd send error but next try go in game.)
after that every time try running game game gaurd only check file and don't download anything but with vpn try download something and make error.

maybe useful

fpscegador

Rank 0
Joined
23 Jul 2012
Posts
19
Location
Colombia
PostedJul 31, 2012 2:40 pm
Repair the damage they, did to that last night's maintenance

http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?t=1624387

heikkiwuut

Rank 2
Joined
03 Feb 2012
Posts
483
Location
Lulville Sweden
PostedJul 31, 2012 2:44 pm
Worked for me before, but not anymore.
1st file i notice GG downloading is GameMon64.des ,maybe this doesent work for 64bit's anymore? Idk :/

Aeria_Felkon

Aeria: Product Manager
Aeria_Felkon
Joined
19 Jun 2012
Posts
57
Location
United States
PostedJul 31, 2012 2:47 pm
If you are still getting the error "Failed to update GameGuard", please do the following:

1. Go to Start -> Run
2. Type: cmd
3. Enter and type: ping nprotect.patch.aeriagames.com | clip
4. Enter. This will auto-Copy the results. Simply Paste into your thread reply or email support request, whichever you use. We will use this for diagnostics. Also let us know which country you are connecting from, and the Operating System you are on (XP/Vista/7) and if it is 32- or 64 bit.

laursmom

Rank 0
Joined
24 Jul 2012
Posts
1
Location
elmont United States
PostedJul 31, 2012 2:51 pm
still not working HELP

MysticMood

Rank 0
MysticMood
Joined
29 Jul 2012
Posts
3
Location
Roma Italy
PostedJul 31, 2012 2:52 pm   Last edited by MysticMood on Jul 31, 2012 3:38 pm. Edited 1 time in total

I just try this and it work for me

This is not my solution... so thanks to CyberRion who has the idee:
1. Delete all files inside the folder Gameguard (C:\AeriaGames\AVA\Binaries\GameGuard):
2. Download this archive from: http://www.mediafire.com/?1ke91od664gsk12 (the link is from CyberRion post - not my upload - http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?p=13680697).
3. Unpack (copy) all the files from the archive inside the Gameguard folder (C:\AeriaGames\AVA\Binaries\GameGuard)
4. Delete from the gameguard folder this 2 files:
AVAUS.ini
GameGuard.ver
5. Start the game...
When I start the game I get 2 or 3 error messages but it worked. Possible because I reinstaled
AVA earlier.
I hope this will work to you too until un official fix...
All the best & thanks again CyberRion & heikkiwuut !!!
Display posts from previous:   Sort by: