Author Message

Rick_Phour00

Rank 0
Rick_Phour00
Joined
04 Jun 2010
Posts
42
Location
Georgia United States
PostedAug 07, 2012 6:35 pm

loot box

loot box issues
not all games will have a loot box but you can make suggestion to the forum of that game to request the loot box

all you can do is check and see if the loot box has been added
Advertisement

babyryken03

Rank 0
babyryken03
Joined
01 Feb 2012
Posts
51
Location
Canada
PostedAug 07, 2012 10:13 pm

I cant see.
hey guys i cant see the loot wheel thing
i played twelvesky 2
can you please teach me how to do it Smile
here is the screenshot


Rick_Phour00

Rank 0
Rick_Phour00
Joined
04 Jun 2010
Posts
42
Location
Georgia United States
PostedAug 08, 2012 12:50 am

loot box

loot box issues
according to the people in the previous post 12sky does not have a loot box

not all games will have it


at the bottom in the middle section is where the loot box will show to some of the games that have it such as shaiya


1st ..... you are at the start of the page when logged on
2nd ..... click on the game button which will turn white when you hover your mouse over it
3rd ..... select the game that you want to veiw
4th ..... you will see at the bottom that will show in square and there is the loot box icon
5th ..... then you click on it and voila its there

oh there is a shorter way i just discovered is to click on the game on the left column and under my games and you will see your loot box there too


according to the posted picture at the bottom you will see a loot box but in that game 12sky is not available

Jimmmerzz

Rank 0
Joined
25 Jul 2012
Posts
1
Location
United States
PostedAug 10, 2012 12:58 pm
Soldier front doesnt have it either guys

willowgoddess9

Rank 0
Joined
07 Aug 2012
Posts
3
Location
Tucson United States
PostedAug 10, 2012 5:59 pm
Grand Fantasia is supposed to have a loot box, but I don't have one.

willowgoddess9

Rank 0
Joined
07 Aug 2012
Posts
3
Location
Tucson United States
PostedAug 10, 2012 6:03 pm
Also... Is login through ignite required for the loot box? Cause I can't do that either, when I click login in ignite I get a box that says log in to aeria games and a bunch of white underneath.

Osprey

Rank 0
Osprey
Joined
03 May 2007
Posts
81
Location
Cambridge United Kingdom
PostedAug 12, 2012 2:31 am
May as well put free loot box on mars.The only thing on ignite that's working for me is my games.

NightShadow1997

Rank 0
Joined
26 Jun 2009
Posts
12
Location
United Kingdom
PostedAug 13, 2012 8:08 am

my games tab

no games!
the only game i play on aeria is twelve sky2 and on ignite nothing appears under the my games tab, what do i do?

LordRapthorne

Rank 5
LordRapthorne
Joined
26 Apr 2010
Posts
4050
Location
United Kingdom
PostedAug 16, 2012 7:29 am
yet another push to try and force customers to use a terrible program that has no purpose other than to lag your system and steal your bandwidth.

Disappointed English is disappointed.

<center></center>

Visional

Rank 0
Visional
Joined
16 Sep 2012
Posts
32
Location
Drummondville Canada
PostedSep 16, 2012 7:13 pm
Well, I think Ignite absolutely do nothing, but only steal bandwidth.

Display posts from previous:   Sort by: