Author Message

gekkehenky

Rank 0
Joined
20 Jan 2012
Posts
13
Location
Netherlands
PostedJan 23, 2012 11:50 am
yes verry good job
Advertisement

j4ckh

Rank 0
j4ckh
Joined
18 Jan 2012
Posts
30
Location
North wales United Kingdom
PostedJan 23, 2012 11:52 am
wont be a long wait its been 3 hours. me want to play game

s4pph1r3light

Rank 0
s4pph1r3light
Joined
04 Jul 2011
Posts
65
Location
South Africa
PostedJan 23, 2012 11:53 am
Thx for World Call heads up GS English Very Happy
otherwise I would be confused beyond belief Razz

DubiousObject

Rank 0
Joined
03 Dec 2011
Posts
9
Location
Netherlands
PostedJan 23, 2012 11:55 am

Maint

good job
Nice, better protection ^^ not that I needed it though, but still, good for all the guys who aren't paying much attention to fake e-mails and stuff Very Happy
Would be better if it was announced a bit earlier instead of a emergency though..
anyway, good luck and work fast 'cus there are a lot of people QQ that it's offline xd
+1 for Aeriagames

karnaij

Rank 0
karnaij
Joined
03 Mar 2007
Posts
16
Location
Bloomingdale, IL United States
PostedJan 23, 2012 12:01 pm
j4ckh wrote:
wont be a long wait its been 3 hours. me want to play game  
I hate to break it to you but its only been an hour and a half PST time right now is Monday, 23 January
10:00:02 a.m Need to look it up heres a site [url] http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time [/url]

Ricky8886

Rank 3
Ricky8886
Joined
27 Oct 2008
Posts
856
Location
Japan
PostedJan 23, 2012 12:01 pm
WOOOOT.

AOD112

Rank 0
Joined
17 Aug 2011
Posts
1
Location
United States
PostedJan 23, 2012 12:07 pm
i hope so

dadshambone

Rank 0
dadshambone
Joined
21 Nov 2009
Posts
2
Location
if anyone asks, Amsterdam Netherlands
PostedJan 23, 2012 12:08 pm

me

HELP
HELP i think i have food poiseneing or somthin. i ate a chickinpaaty that sat out overnight 2 days ago and now i literaly have been throwin up yellow stuff ??? since last night. ANY IDEAS?PLZ im misserable

morrowind788

Rank 0
Joined
30 Jul 2009
Posts
1
Location
United States
PostedJan 23, 2012 12:09 pm

bug

sword
can you PLEASE update the anciant Granador sword to where id doesnt say archer can use i wasted 1 bill to buy it and cant use it THANK you.

hitler1301

Rank 0
Joined
15 Nov 2010
Posts
1
Location
Germany
PostedJan 23, 2012 12:09 pm

no login

ich komme nicht mehr in das game was mache ich falsch ist der login server off Sad
Display posts from previous:   Sort by: