Author Message

lazylucky93

Rank 0
lazylucky93
Joined
20 Oct 2011
Posts
1
Location
York United Kingdom
PostedOct 25, 2011 9:27 am

cannot play battlefield heroes

it said "failed to connect to battlefield heroes site"
but I was still playing it last night!
Can anyone help me??
Advertisement

.Spanker.

Rank 0
Joined
09 Aug 2011
Posts
7
Location
Xiaopei China
PostedOct 25, 2011 2:18 pm

Happens
It happens sometimes. It usually, like "solves itself" after a couple of hours.

rickikker

Rank 0
Joined
24 Oct 2011
Posts
7
Location
Netherlands
PostedOct 26, 2011 12:41 am

i can't get my bf

i have a bfh account that is old and i have made yesterday a new aeria acc but if i want to purchase my battlefund aeria say that i dont have an account

Kahyba

Rank 0
Kahyba
Joined
04 Sep 2009
Posts
62
Location
France
PostedNov 04, 2011 7:39 am

Re: cannot play battlefield heroes

lazylucky93 wrote:
it said "failed to connect to battlefield heroes site"
but I was still playing it last night!
Can anyone help me??  



Same problem, and with this "bug" i can't buy BF ,say that i have no heroes but i have 2 heroes i and i have buy BF 1 week ago with same account.


So i can't buy BF because i have the message = Failed to connect to Battlefield Heroes site, right ?

Angusnev

Rank 0
Joined
25 May 2011
Posts
1
Location
United States
PostedNov 04, 2011 7:57 am

Cannot connect

Servers down for maintanance?
Purchsed the Hunter kit told included "permanant" granade launcher, checked yesterday told item expired and I had to pay to use it!

ForTheCity

Rank 0
Joined
20 Dec 2011
Posts
126
Location
United States
PostedDec 20, 2011 3:25 pm
haven't played in months but just tried for you guys and can't get on either.
Display posts from previous:   Sort by: