Author Message

electro

Aeria: Product Manager
electro
Joined
23 Dec 2006
Posts
605
Location
The Bay Area United States
PostedOct 25, 2011 2:44 am   Last edited by electro on Oct 26, 2011 8:15 pm. Edited 2 times in total

[Golden Age] Game Loading Issues

Clear your browser cache files and log back in!
If you are having troubles with a function of the game, or some items have not taken into affect and whatnot, try the following steps that might resolve your problem!

1) Make sure that your Flash plug-in is up to date http://www.adobe.com/support/flash/downloads.html
2) Clear your Browser cache (instructions below)
3) Clear your Flash Cache, click Delete all Sites. You may be required to do a manual cache clear. Click here!

If you still have a problem contact us


How to clear your Browser Cache
Chrome (14.0 version)


1. Please clear your cache by deleting those nasty files from your browser
2. Clear your flash files here!
3. Reload the site www.aeriagames.com log back in
4. Play Golden Age! Smile

------------------------------------------------------------------------------------------
Internet Explorer 9 (9.0 version)




------------------------------------------------------------------------------------------
Chrome (14.0 version)




------------------------------------------------------------------------------------------
Firefox (7.0 version)



Do you have an older browser version? Check this out!
[/size]

"He who knows when he can fight and when he cannot, will be victorious." -Sun Tzu
Advertisement

Bradicous

Rank 0
Joined
01 Sep 2011
Posts
2
Location
United States
PostedOct 25, 2011 9:52 pm

Cache Clearing

Want to access my game on Golden Age
Your fix does not work I tried it 3 times I just want to play my game ....

Sporkosophy

Rank 0
Sporkosophy
Joined
07 Jun 2010
Posts
18
Location
United States
PostedOct 25, 2011 9:55 pm
The game is down until open beta starts on Thursday.

Leroy_Yenkins

Rank 0
Leroy_Yenkins
Joined
10 Jun 2010
Posts
1
Location
Culemborg Netherlands
PostedOct 26, 2011 1:54 am
It doesn't work can i just play my game?

AworldOfChaos

Rank 3
AworldOfChaos
Joined
09 Oct 2010
Posts
1567
Location
London United Kingdom
PostedOct 26, 2011 7:46 am
Leroy_Yenkins wrote:
It doesn't work can i just play my game?  


Closed beta has ended. Open Beta will start on the 27th.

OniTenshu

Rank 0
OniTenshu
Joined
10 Jan 2010
Posts
1
Location
Beverly United States
PostedOct 26, 2011 11:39 am
will our characters be restored, or will we need to start over?

Raekon

Rank 0
Joined
19 Dec 2006
Posts
16
Location
Augsburg Germany
PostedOct 26, 2011 12:19 pm
OniTenshu wrote:
will our characters be restored, or will we need to start over?  

Start over as usual. Smile
All MMOs let you start fresh in the open beta.

AlMothafar

Rank 0
AlMothafar
Joined
22 May 2010
Posts
114
Location
Jordan
PostedOct 26, 2011 4:25 pm
In all these browsers, and most of other versions you can use "Ctrl"+"Shift"+"Delete" to clear cash and others, don't need to follow menus Razz

Anyway, I really need answer about rest of game?, I made a good progress, don't clear our work Confused

Diadlo

Rank 0
Diadlo
Joined
29 Mar 2008
Posts
12
Location
Montréal Canada
PostedOct 27, 2011 6:47 am
Is that normal that after I clean my cache I bug when I'm navigating on internet, it wasn't like that before I clear it. :S

Ex : I'm on a site (ex : AG forum) and I want to move to another site (Ex : Wikipedia) my browser bug and I can't go on any site.
It's not only on AG site and I need to restart my browser to navigate on internet again.

If someone know how I can repair this, could you pleaze tell me?

<a><br>Click Me!</a><br><a>Adopted from squiby</a>

AvengerUchiha45

Rank 5
AvengerUchiha45
Joined
22 Aug 2009
Posts
3868
Location
Newark New Jersey United States
PostedOct 27, 2011 7:14 am
Diadlo wrote:
Is that normal that after I clean my cache I bug when I'm navigating on internet, it wasn't like that before I clear it. :S

Ex : I'm on a site (ex : AG forum) and I want to move to another site (Ex : Wikipedia) my browser bug and I can't go on any site.
It's not only on AG site and I need to restart my browser to navigate on internet again.

If someone know how I can repair this, could you pleaze tell me?  


When you say "You cant go on any website" do you mean it loads slow and takes forever or your just like stuck on the webpage you were on when you cleared your cache?

Im not really sure but have you tried a different browser Firefox? Chrome?

Display posts from previous:   Sort by: