Author Message

Cook3hM0nstA

Rank 0
Cook3hM0nstA
Joined
02 Aug 2010
Posts
65
Location
I am Hungary
PostedJun 03, 2011 4:24 pm

i cant even log in?

:(
i rlly wanna try to win the 5k but i go onto the website and everythings ok and i see the log in button and it brings me back to the same page? And i looked around and the only thing i see is the sign up boxes. Sad i want tht 5k so i could get my cossie

btw, i have a android o.o forgot the exact name but its purple lol x3
Advertisement

LadyBorderlinex

Rank 5
Joined
03 Dec 2009
Posts
4155
Location
Zimbabwe
PostedJun 03, 2011 6:41 pm
Try cleaning your browsing history. In your browser, go to settings and scroll to the bottom. Clear you cache, history and cookies.

Queen of Unnecessarily Long Youtube Videos Used To Report Multi-clienting

lflag1

Rank 0
Joined
08 Jan 2009
Posts
8
Location
Brazil
PostedJun 03, 2011 6:57 pm
Yeah, I have same problem. I'm using a a blackberry curve. I entered the full page, loged in from there and then switched back to mobile page... This is how I managed to log in thorugh cellphone and post from it lol

Posted By Aeria Mobile

LadyBorderlinex

Rank 5
Joined
03 Dec 2009
Posts
4155
Location
Zimbabwe
PostedJun 03, 2011 7:05 pm
what OS on your curve atm? I believe this is for Droid And iPhone. what kind of curve are you running?

Posted By Aeria Mobile

lflag1

Rank 0
Joined
08 Jan 2009
Posts
8
Location
Brazil
PostedJun 03, 2011 7:15 pm
Huh, its a BB Curve 8520. Not sure about the OS though :S Im not really used to phones lol

Posted By Aeria Mobile

Cook3hM0nstA

Rank 0
Cook3hM0nstA
Joined
02 Aug 2010
Posts
65
Location
I am Hungary
PostedJun 06, 2011 12:05 pm
it still wont work x_x btw i have a lg optimus s o.o this sucks im started to give up x_x and plus i cant even go to the full site it just brings me back to the mobile site x_x

btw, my phone is new and i dont ave this problem with other sites o.o

Mister_Awesome

GameMaster: USA
Mister_Awesome
Joined
03 Jun 2011
Posts
73
Location
United States
PostedJun 06, 2011 1:24 pm
lflag1 wrote:
Huh, its a BB Curve 8520. Not sure about the OS though :S Im not really used to phones lol  


BlackBerry is a different OS. Right now, Aeria is for sure tested to work on iOS (Apple) and Android. Other OS may work though.

Cook3hM0nstA

Rank 0
Cook3hM0nstA
Joined
02 Aug 2010
Posts
65
Location
I am Hungary
PostedJun 06, 2011 3:13 pm

Yay!!!

Thx you guys I finnaly got it working <3

Posted By Aeria Mobile
Display posts from previous:   Sort by: