Author Message

PurdueChick

Rank 2
PurdueChick
Joined
25 May 2009
Posts
505
Location
Indiana United States
PostedMay 31, 2011 4:09 pm

Beginners Package error (Server 1)

Today I clicked on the "Purcase 250 G-Cash worth of beginners package" link:
...to check out the deal. I want the package but didn't have the needed amount of G-Cash. So I go and charge some more AP, buy some G-Cash, and go back and try to purchase the package. To my surprise I got this : I never bought it (as I didn't have the G-Cash to pay for it lol) but now it says I did. Yes I clicked the link so I could see what was in the package. Am I just screwed?

Advertisement

Executor44

Aeria: Product Manager
Executor44
Joined
18 Feb 2011
Posts
312
Location
United States
PostedMay 31, 2011 4:43 pm
Hi, PurdueChick.
If you still experience this bug, please provide your InGameName so that the developers can check.
Much thanks.

PurdueChick

Rank 2
PurdueChick
Joined
25 May 2009
Posts
505
Location
Indiana United States
PostedMay 31, 2011 5:35 pm
Executor44 wrote:
Hi, PurdueChick.
If you still experience this bug, please provide your InGameName so that the developers can check.
Much thanks.  


Yeah I still can't buy it^ My IGN is Cara.

Executor44

Aeria: Product Manager
Executor44
Joined
18 Feb 2011
Posts
312
Location
United States
PostedMay 31, 2011 6:12 pm
Hi, PurdueChick.
We'll check with the developers.
Much thanks.

Executor44

Aeria: Product Manager
Executor44
Joined
18 Feb 2011
Posts
312
Location
United States
PostedMay 31, 2011 6:15 pm   Last edited by Executor44 on Jun 01, 2011 2:11 pm. Edited 1 time in total
ceaseer wrote:
Any update on this?

Unfair disadvantage to have a contest based on prestige rank when missing out on prestige from all the dailies not to mention resources to help grow!

Impossible to have finished all the routine quests on server 2.

 


Hi.
Sorry for any inconvenience.
The developers are still checking it.
We'll ask them to fix it soon.
Please let us know if you have any questions.
Much thanks.

[Edited]
The bug was fixed.
Please check and let us know if you have any questions.
Much thanks.

Executor44

Aeria: Product Manager
Executor44
Joined
18 Feb 2011
Posts
312
Location
United States
PostedMay 31, 2011 6:22 pm

Re: Ephaestus didn't worked

Items degraded during the Ephasteus event.
Hatwald.Ehen wrote:
Today, 31st of may, I decided to upgrade some of my items before the Ephestus event was ended (1st of june). Tried many times but mostly the upgrade was a failure and the objects degraded while they should not. I spent more than 18k of coins for this bug, please fix it and give me back the coins lost.

Thankyou again for the support.

This was before
[img][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/94/wealthpandasoldicoinssa.jpg/][IMG]

and this was after
[img][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/94/wealthpandasoldicoinssa.jpg/][IMG]  


Hi, Hatwald.Ehen.
Please provide your InGameName and the equipment that you tried to upgrade.
We'll check with the developers.
The two links seem same.

You can contact the developers directly using 'Help' desk at the right bottom of the game screen.
Please let us know if you have any questions.
Much thanks.

PurdueChick

Rank 2
PurdueChick
Joined
25 May 2009
Posts
505
Location
Indiana United States
PostedMay 31, 2011 11:35 pm
Executor44 wrote:
Hi, PurdueChick.
We'll check with the developers.
Much thanks.  


They fixed it tyvm :]

Mogrash

Rank 0
Joined
05 Jun 2008
Posts
21
Location
United States
PostedJun 15, 2011 11:57 pm

Attack Carnival scoring probelm

[Event] Attack Carnival! - June 15 ~ June 22
Score from S2 is not showing.

S1 is showing scores from S2, and/or S1 score might even be combined score from S1 and S2 of the player on the same account.

Please check a.s.a.p
Thanks!

jenningsjj

Rank 0
Joined
29 Sep 2008
Posts
6
Location
Aurora United States
PostedJul 07, 2011 6:26 pm

Colosseum is glitched

Colosseum is glitched
Title:
[Location of bug: Colosseum] - [Bug Summary: after completing level 30 of colosseum there is no content in final screen showing "Reward summary" and even though I received Tokens after several Lotteries Ihave no tokens in my storage.]

Body:
Brief Summary of Bug

Steps to Reproduce: (make sure its short and simple)
1. Go to Colosseumand complet 30 waves
2. Note that Reward Summary section is blank
3. Note you dont get your tokens

Observed Result:
(write a brief description of what is happening)

Expected Result:
(write what should be expected so that this is not a bug)
SUmmary should list toal rewards of items, heroes, tokens etc and you should HAVE THEM

Screenshot:
None available and dont know how anyway

Executor44

Aeria: Product Manager
Executor44
Joined
18 Feb 2011
Posts
312
Location
United States
PostedJul 07, 2011 7:07 pm

Re: Colosseum is glitched

Colosseum is glitched
[quote="jenningsjj"]Title:
[Location of bug: Colosseum] - [Bug Summary: after completing level 30 of colosseum there is no content in final screen showing "Reward summary" and even though I received Tokens after several Lotteries Ihave no tokens in my storage.]

Hi, jenningsjj.

Thanks for reporting this.
We will the developers regarding this issue.
Please let us know if you have any questions.
Much thanks.

Display posts from previous:   Sort by: