Author Message

akfgrlz

Rank 0
Joined
12 Mar 2011
Posts
15
Location
Who cares? United States
PostedMar 15, 2011 7:41 pm

hero as Captain

doesn't give bonus exp at all for me at least. I have not seen the difference at all.
Advertisement

Kevlar33

Rank 0
Joined
03 Jan 2009
Posts
181
Location
United States
PostedMar 15, 2011 8:36 pm

captain bonus

stopped?- too close?
I used to get a captain bonus...but I don't see it recently

test data
Ian- level 26
Demrod-level 30
Ryan-level 28
Edison-level 28
Allen-level 28
Sylvia-level 28

Fighting level 31-2280exp
Ian captain
Ian-380
Dem-399
Ryan-380
Edison-371
Allen-370
Sylvia-376

Dem captain
Ian-380
Dem-399
Ryan-380
Edison-371
Allen-370
Sylvia-376

Ryan captain
Ian-380
Dem-399
Ryan-380
Edison-371
Allen-370
Sylvia-376

Sylvia captain- refresh after making her captain
Ian-380
Dem-399
Ryan-380
Edison-371
Allen-370
Sylvia-376

Edison captain
Ian-380
Dem-399
Ryan-380
Edison-371
Allen-370
Sylvia-376

boyojoy

Partner
Joined
30 Jan 2011
Posts
131
Location
United States
PostedMar 16, 2011 2:41 am

Re: captain bonus

stopped?- too close?
Kevlar33 wrote:
I used to get a captain bonus...but I don't see it recently

test data
Ian- level 26
Demrod-level 30
Ryan-level 28
Edison-level 28
Allen-level 28
Sylvia-level 28

Fighting level 31-2280exp
Ian captain
Ian-380
Dem-399
Ryan-380
Edison-371
Allen-370
Sylvia-376

Dem captain
Ian-380
Dem-399
Ryan-380
Edison-371
Allen-370
Sylvia-376

Ryan captain
Ian-380
Dem-399
Ryan-380
Edison-371
Allen-370
Sylvia-376

Sylvia captain- refresh after making her captain
Ian-380
Dem-399
Ryan-380
Edison-371
Allen-370
Sylvia-376

Edison captain
Ian-380
Dem-399
Ryan-380
Edison-371
Allen-370
Sylvia-376  


Hi, where do you see the captain will get captain bonus?

fairy.wings

Rank 2
fairy.wings
Joined
05 Jul 2008
Posts
778
Location
Coimbra Portugal
PostedMar 16, 2011 5:31 am
Transmuter has some items mixed up, while trying to make Helm of Advocacy(lvl37 purple helm) I got Domnila's Vigilance(lvl57 purple helm), tried to make Dazzling Signet(lvl37 purple ring) and I got Ring of Crimson Destiny(lvl57 ring), same with Chocker of Imprisonment(lvl37 purple necklace) got Hivanchee's Wailing Chain(lvl57 purple Necklace, double checked this one) apparently the problem is only with purple items, all the blue ones I transmuted were ok, I would check some more but I'm out of items to do it.

Thanks to rope1ends for the gorgeous sig

boyojoy

Partner
Joined
30 Jan 2011
Posts
131
Location
United States
PostedMar 17, 2011 3:23 am
crystalpink wrote:
sosaz wrote:
shadow hunter quest has error when u try to refresh  

Yeah, that happens to me after I finished 10 quests given by NPC Wafiyyah.


For the developer, here's the details about how to reproduce the bug:

1. Go to Regia Deorum ---> choose Square of Orders. An NPC named Wafiyyah is shown on the left side as shown on the image.




2. Click on that NPC, and click on Rewards




3. Upon clicking the Rewards, this image will show. Notice the Residual time: -1.
There were 10 quests given by that NPC. Originally, the residual time was 10, and it went down by one every time I finished completing 1 quest from her.
After finishing all 10 quests, the residual time showed -1, and the "Wanted" image in the middle isn't clickable anymore. Normally, the "Wanted" image is clickable when the residual time isn't -1.
Next, click the "Refresh."




4. This image will show, and then click on the "Refresh" from the Free refresh.




5. An internal error has occurred.




I'm not sure whether it's a bug or not.
If the 10 quests from that NPC are not meant to be repeatable, then it's not a bug.
However, if the 10 quests given by that NPC are supposed to be repeatable every day, then it's a bug.  


Hi, thanks for you reporting the bug, and we now fix it. You can try and play it.
Thanks

Teuaelar

Rank 0
Teuaelar
Joined
21 May 2008
Posts
13
Location
Sweden
PostedMar 17, 2011 3:31 am

Quest bug

alliance quest?
When I try to accept an alliance quest I get an error and get kicked out from the game.

I did 6 of 10 quests but when I'm going to accept the last quests I get two error windows;
An internal error has occurred.
An error has occurred with this NPC.
and then I get kicked out from the game.

I get this from all the remaining alliace quests.

fairy.wings

Rank 2
fairy.wings
Joined
05 Jul 2008
Posts
778
Location
Coimbra Portugal
PostedMar 17, 2011 6:24 am

Re: Quest bug

alliance quest?
Teuaelar wrote:
When I try to accept an alliance quest I get an error and get kicked out from the game.

I did 6 of 10 quests but when I'm going to accept the last quests I get two error windows;
An internal error has occurred.
An error has occurred with this NPC.
and then I get kicked out from the game.

I get this from all the remaining alliace quests.  

I have similar problem with the lvl43 quests when I try to accept get message -An error has occured with this NPC
I don't get kicked from game but can't to the quests.
When I try get the Alliance quests for dungeon lvl10 and dungeon lvl20 I get message- An internal error has occured and An error has occured with this NPC. With these I get kicked from game.

Thanks to rope1ends for the gorgeous sig

Dharmec

Rank 0
Joined
04 Mar 2010
Posts
1
Location
Philippines
PostedMar 17, 2011 2:19 pm

can not get quests

i seem to be having a problem getting quests....everytime i choose accept... "an internal error has occurred"...

OptimusJet

Rank 0
Joined
10 Mar 2011
Posts
4
Location
India
PostedMar 17, 2011 2:53 pm

Can't accept quests

I am not able to accept any quests
I am at level 32 Player KingPhoenix. I am not able to accept any quests and it says-
"An error has occured with this NPC."
Please reslve this problem quickly.

youngauron

Rank 0
youngauron
Joined
30 Mar 2007
Posts
86
Location
Windsor Canada
PostedMar 17, 2011 6:07 pm

quest bug

Internal error and npc error
i keep getting kicked out of game everytime i try to pick up an alliance quest
and whenever its a normal quest it wont let me pick up at all
the last quest i did before this was the blue rewards quest in regio and i think this might be the trigger. what quest did everyone else do before this error happened?

Display posts from previous:   Sort by: