Author Message

tako54

Rank 3
tako54
Joined
10 Dec 2009
Posts
1343
Location
Behind You United States
PostedMar 18, 2011 3:23 pm
Look at you and your beast sticky Very Happy

Tidus by Gibbon Auron by JP Fatality by Guitarzlover BioShock by Snowy Bloody iTako by Boldpaste Magical Search Function
Advertisement

Hassan_a

Rank 3
Hassan_a
Joined
03 Jul 2010
Posts
1119
Location
United Kingdom
PostedMar 21, 2011 5:06 pm
A really good and in-depth guide! It's good to see the Avast issue covered aswell. Good job ^^

J00P

SignUpAndDie

Rank 0
SignUpAndDie
Joined
08 Mar 2011
Posts
139
Location
United States
PostedMar 22, 2011 6:30 pm
For the users having C3 problem, just submit a ticket.
GM will solve it.

agentwolf3k

Rank 0
agentwolf3k
Joined
14 Jul 2009
Posts
91
Location
Peru
PostedMar 22, 2011 7:13 pm   Last edited by agentwolf3k on Jul 10, 2012 5:20 pm. Edited 1 time in total

A6

Small Fonts, windows XP users
Try to install "Gulim" Fonts.

http://www.mediafire.com/?dz8os1ssc80y0fc

Regards

RedCharlie

Rank 0
Joined
26 Mar 2011
Posts
17
Location
Australia
PostedMar 29, 2011 4:25 am
except my problem man thats the only one not on there not including B1 which didnt do anything

boldpaste2

Rank 4
boldpaste2
Joined
11 Apr 2009
Posts
2893
Location
United States
PostedMar 29, 2011 5:39 am
RedCharlie wrote:
except my problem man thats the only one not on there not including B1 which didnt do anything  


When I refer to unexpected shutdowns I mean the entire computer shuts down. If the game just cuts off be sure you meet the system requirements.

Direx12

Rank 0
Joined
27 Jan 2011
Posts
3
Location
Netherlands
PostedApr 11, 2011 8:42 am

hacking

hi,

look at the number one fhood he has so much gp in on day he is hacking i can't play wolfteam no because gameguard sayes error can you fix that because i like wolfteamand Very Happy i want to play it

boldpaste2

Rank 4
boldpaste2
Joined
11 Apr 2009
Posts
2893
Location
United States
PostedApr 12, 2011 4:29 am

Re: hacking

Direx12 wrote:
hi,

look at the number one fhood he has so much gp in on day he is hacking i can't play wolfteam no because gameguard sayes error can you fix that because i like wolfteamand Very Happy i want to play it  


which error are you getting?

Lydion

Rank 0
Lydion
Joined
18 Dec 2010
Posts
6
Location
South Dakota United States
PostedApr 21, 2011 3:15 pm

Can not be master!

Everytime I get posted as a master of a game room I rage! Because everytime I start it before the game actually starts everyone around still says ready. I get into to the actual game the error message pops up saying: "The game is not in progress"!!! PS: I know I am not lagging... well I know I am not in a general sense but it might be something like that. Also I have all my anti-virus and fire-walls off everytime I start playing WolfTeam.


Thanks Very Happy ,
Lydion (also my in-game name)

boldpaste2

Rank 4
boldpaste2
Joined
11 Apr 2009
Posts
2893
Location
United States
PostedApr 23, 2011 10:51 am

Re: Can not be master!

Lydion wrote:
Everytime I get posted as a master of a game room I rage! Because everytime I start it before the game actually starts everyone around still says ready. I get into to the actual game the error message pops up saying: "The game is not in progress"!!! PS: I know I am not lagging... well I know I am not in a general sense but it might be something like that. Also I have all my anti-virus and fire-walls off everytime I start playing WolfTeam.


Thanks Very Happy ,
Lydion (also my in-game name)  
If your talking about the DS2 mode, then ya its bugged. is it doing it with all the matches?

Display posts from previous:   Sort by: