Author Message

siiixon

Rank 3
siiixon
Joined
06 Mar 2008
Posts
1051
Location
Toronto Canada
PostedApr 11, 2008 9:54 am   Last edited by siiixon on Apr 17, 2008 5:43 am. Edited 1 time in total

RESOLVED: bug on profile, cant save or limited save

* Unable to save your profile layout due to incorrect HTML code in your profile(e.g. signature
get error no matter what i do:
* Unable to save your profile layout due to incorrect HTML code in your profile(e.g. signature, media box, etc) Please check and correct the errors.


now i do not have ANY html or in fact anything in my profile, still cant save if its empty

i can add a signature and it will save that, but the profile it self is un-updatable

background image it showed up once then was gone and never came back again

as i said now i cleaned out all info and data, with the only exception of my avatar, still cant save profile

Advertisement

JonGhost

Rank 5.2
JonGhost
Joined
20 Feb 2007
Posts
16075
Location
Colorado United States
PostedApr 11, 2008 2:02 pm
What browser are you using? I was able to do alter my profile just fine on Firefox, so not sure what the issue is here. If it's the background, there seems to be a 10 minute lag (yes, minute) on that.

<object> <param> </embed> </object>

siiixon

Rank 3
siiixon
Joined
06 Mar 2008
Posts
1051
Location
Toronto Canada
PostedApr 11, 2008 2:53 pm
i just tried it in IE7 as well, same difference

normally i use FF3

i dont even use html in the profile i use bbcode, but like i said even if i clear it all out still same error

i added my signature back, but the profile it self is still un-editable with same error in both browsers

Miakul

Rank 3
Miakul
Joined
27 Jan 2008
Posts
1502
Location
Sydney Australia
PostedApr 14, 2008 12:01 am
Yeah i've been experiencing this issue too, the flash media box doesn't work properly, it never shows up. I removed all the coding and tried to save the layout i wanted but still nothing.

siiixon

Rank 3
siiixon
Joined
06 Mar 2008
Posts
1051
Location
Toronto Canada
PostedApr 14, 2008 1:35 am
now if i move boxes i get error - always + cant save

if i put anything in my profile like now i have a picture in media box THEN background is gone

if i remove everything then background shows up some hours later

in other words i can chose if i like to have a background OR content

Miakul

Rank 3
Miakul
Joined
27 Jan 2008
Posts
1502
Location
Sydney Australia
PostedApr 14, 2008 2:17 am
Yeah there are some serious issues surrounding profiles. Let's hope they are resolved soon.

sunao

Aeria: Admin
sunao
Joined
16 Oct 2008
Posts
28
Location
San Jose, CA United States
PostedApr 15, 2008 3:12 pm
Hi
we have fixed this issue, can you check if you can save layout correctly?

siiixon

Rank 3
siiixon
Joined
06 Mar 2008
Posts
1051
Location
Toronto Canada
PostedApr 15, 2008 4:00 pm
yes it perfect now, and the updates are immediately

thank you Exclamation

Display posts from previous:   Sort by: