Author Message

badasthebrad

Rank 0
badasthebrad
Joined
15 Nov 2013
Posts
4
Location
Burnaby Canada
PostedDec 09, 2013 10:35 pm

How well can my laptop run Aura Kingdom?

I have the Asus K55N which includes:

AMD A-Series A8-4500M(1.90GHz)
4GB Memory
AMD Radeon HD 7640G
1366 x 768 resolution
Windows 8 64-Bit

I'm not so great with computer parts but what graphic option will I be able to play in 60 fps?
Advertisement

Satellier

Rank 1
Satellier
Joined
16 Aug 2013
Posts
220
Location
Rapture United States
PostedDec 09, 2013 11:17 pm
It will be ok with lowest settings
Will be laggy in places with lots of players
If you want it to work better you can get a better video card (to an extent) for like 150-200$, but if you really want to play comp games need a gaming laptop (which will cost ~1400) or a good desktop (~800)
I recommend Alienware Very Happy
and not just for the pretty keyboard

Hydra Server: Drear/Dismal

R_e_i

Rank 2
R_e_i
Joined
30 Jan 2013
Posts
588
Location
United States
PostedDec 09, 2013 11:49 pm
You'll be okay on the lowest... but it might get really bad in towns & stuff when a lot of ppl are around.

Graphics card is prob the most important thing for gaming, and there are tricks to get better fps with a sacrifice of quality, ofc.

-Lower font size in game
-Lower quality in game (esp shadows)
-Disable Aero + extra features on your desktop.
-Change resolution on pc to a smaller res

etc....

.Faust

Diamond Founder: Aura Kingdom
.Faust
Joined
06 Dec 2013
Posts
64
Location
United States
PostedDec 10, 2013 5:36 am
What you will most likely play is a resolution half that your 1366x768 since your processor type is a bit low, you can still play the game but with the lowest of setting and view distance will have to be low too

My life be like

Hitmankaz

Rank 0
Hitmankaz
Joined
25 May 2013
Posts
4
Location
United Kingdom
PostedDec 10, 2013 8:08 am
Ya low settings it will run i had a laptop with same graphic as yours before and i think i remember being able to run Eden eternal on medium or high when not in crowded in area.But i used Game booster so not really sure.

peppe293

Rank 5
peppe293
Joined
06 Feb 2011
Posts
3536
Location
Forsheda, Värnamo Sweden
PostedDec 10, 2013 9:18 am
You'll be able to play but not such perfect, you should have the lowest settings, it's preferable with this cause otherwise you'd have a Laggy game.

Display posts from previous:   Sort by: