Author Message

ranlzzzz

Rank 0
ranlzzzz
Joined
15 Dec 2010
Posts
11
Location
Philippines
PostedMay 05, 2013 6:31 am

HELP!

Devil Bracelet Renew Problem.
Can the GM help me? I renew my Devil Bracelet +3 for 365 days and it became doubled. It became 730 days = 4000 coins. And i need only a 365 days bracelet that costs 2000 coins. I just clicked it once. Need help please. I want my 2000 coins to be back. Please help me, thanks.
Advertisement

KatKat1231

Rank 2
KatKat1231
Joined
30 Jun 2011
Posts
666
Location
Illinois United States
PostedMay 05, 2013 7:16 am

Re: HELP!

Devil Bracelet Renew Problem.
ranlzzzz wrote:
Can the GM help me? I renew my Devil Bracelet +3 for 365 days and it became doubled. It became 730 days = 4000 coins. And i need only a 365 days bracelet that costs 2000 coins. I just clicked it once. Need help please. I want my 2000 coins to be back. Please help me, thanks.  


You may have lagged and thought that you clicked the renew button only once. But I don't think G.Ms can take back the payment that you made. D:

ranlzzzz

Rank 0
ranlzzzz
Joined
15 Dec 2010
Posts
11
Location
Philippines
PostedMay 05, 2013 7:21 am
Nahhhhh. Now no coins available to renew my other items. ****. hope they must fix this lagging issues. it pisses me off. >.< thanks for telling me bro.Smile

.Dark.Maiden.

Rank 3
.Dark.Maiden.
Joined
17 Sep 2011
Posts
923
Location
Wonderland, Canada
PostedMay 05, 2013 8:17 am
ranlzzzz wrote:
Nahhhhh. Now no coins available to renew my other items. ****. hope they must fix this lagging issues. it pisses me off. >.< thanks for telling me bro.Smile  

-cough- language even tho its censored -cough- >w>

sdsdssdsds

Rank 3
Joined
12 Jul 2012
Posts
1317
Location
Bay Area CA United States
PostedMay 05, 2013 8:19 am
ranlzzzz wrote:
Nahhhhh. Now no coins available to renew my other items. ****. hope they must fix this lagging issues. it pisses me off. >.< thanks for telling me bro.Smile  


In SOME cases they have given it back/fixed it, if that was truly the issue, not saying it will happen, but it couldn't hurt to ask here http://www.aeriagames.com/contact/support Please file a ticket there explaining the issue in full detail, and include the screenshots if possible.

ranlzzzz

Rank 0
ranlzzzz
Joined
15 Dec 2010
Posts
11
Location
Philippines
PostedMay 05, 2013 8:35 am
thanks gamesage for helping me. already filed a ticket. i hope this will be resolved. Smile
Display posts from previous:   Sort by: