Author Message

nexusza1

Rank 0
Joined
30 Aug 2007
Posts
4
Location
Jarrow United Kingdom
PostedApr 24, 2013 12:00 pm

Get to server selection but no further

I am struggling to get into the game. I get as far as a server selection with three servers listed and I select one, hit "Enter" and nothing happens. I have no idea what the problem could be. I have listed SB.exe as an exception in my firewall, anti-virus, done a file scan from the launcher. The only thing left would be to reinstall but I'm not too keen doing that to be honest.

Is there anyone with any help?
Advertisement

OSUBeaver

GameSage: Forum
OSUBeaver
Joined
06 Nov 2007
Posts
10297
PostedApr 24, 2013 12:04 pm
Try double clicking on the server name rather than hitting enter. There is apparently some issues with this for some people. It's being looked into.

Just plain Beaver now.

draakdorei

Rank 3
draakdorei
Joined
01 Dec 2012
Posts
928
Location
Texas United States
PostedApr 24, 2013 12:05 pm
Ninja'd by OSUBeaver...carry on

nexusza1

Rank 0
Joined
30 Aug 2007
Posts
4
Location
Jarrow United Kingdom
PostedApr 24, 2013 12:07 pm
OSUBeaver wrote:
Try double clicking on the server name rather than hitting enter. There is apparently some issues with this for some people. It's being looked into.  


I did do that. Repeatedly. On all three servers. Nada!

nexusza1

Rank 0
Joined
30 Aug 2007
Posts
4
Location
Jarrow United Kingdom
PostedApr 25, 2013 12:14 pm
So I guess no one has any idea? I just finished reinstalling and that has pretty much donenothing Sad

draakdorei

Rank 3
draakdorei
Joined
01 Dec 2012
Posts
928
Location
Texas United States
PostedApr 25, 2013 2:56 pm
Does disabling your firewall and/or AV entirely and then going into SB work?

nexusza1

Rank 0
Joined
30 Aug 2007
Posts
4
Location
Jarrow United Kingdom
PostedApr 26, 2013 10:10 pm
Well it seems that I have figured out a way around. On the server list, I was double clicking anywhere in the row of a server. As soon as Idouble-clicked on the server name in the row itself then the game loaded onto that server. It seems what is really needed is that double clicking of the server name not just anywhere on the row.
Display posts from previous:   Sort by: