Author Message

Sterba

Rank 0
Joined
28 Dec 2010
Posts
2
Location
United States
PostedDec 29, 2010 5:37 pm

shaiya updater - http stop working

can't get the game to start.
I double click on the icon on the desktop to start the updater.exe to start so I can try this game out and I dont even get a chance to because I get a message saying the "Shaiya Updater - http has stopped working".
Advertisement

Vafx

Rank 3
Vafx
Joined
10 Sep 2010
Posts
1277
Location
Paris, France
PostedDec 29, 2010 8:55 pm
If you have IE on your computer... the Updater should be happy.
It's possible that the site was down that the Updater gets its list of events from...?

Is the issue persistent?

Sterba

Rank 0
Joined
28 Dec 2010
Posts
2
Location
United States
PostedDec 29, 2010 11:34 pm

Shaiya Updater - HTTP has stopped working

Is it persistent?
Yes, it is persistent. Everytime I click on the Updater.

Vafx

Rank 3
Vafx
Joined
10 Sep 2010
Posts
1277
Location
Paris, France
PostedDec 30, 2010 9:15 am

Re: Shaiya Updater - HTTP has stopped working

Is it persistent?
Sterba wrote:
Yes, it is persistent. Everytime I click on the Updater.  

I uploaded my Updater.exe file Here you could try to replace yours... maybe it got corrupted somehow. Otherwise, you might have to re-install Shaiya and make sure that you have internet explorer installed on your computer.

This download is a full client updated completely.

On top of that, make sure your firewall/antivirus isn't set to block any of the game files o_o

DroTheShow3

Rank 0
Joined
15 Jul 2010
Posts
9
Location
United States
PostedApr 15, 2013 8:53 pm

shaiya updater - http stop working

My shaiya updater won't work. it always says http-stopped working. I tried turning off fire wall and reinstalling fresh a couple times. It work well the pass couple of weeks, now nothing. Any ideas or help would be appreciated.

pask81

Rank 5
pask81
Joined
27 Sep 2008
Posts
5048
Location
Avellino Italy
PostedApr 16, 2013 6:28 am

Re: shaiya updater - http stop working

DroTheShow3 wrote:
My shaiya updater won't work. it always says http-stopped working. I tried turning off fire wall and reinstalling fresh a couple times. It work well the pass couple of weeks, now nothing. Any ideas or help would be appreciated.  


Uninstall the game and try to download from here: https://www.dropbox.com/s/mni1vjsf94kgzro/Shaiya.exe

It is an autoextract file for compressed shaiya folder, after the download double click and choose the path where you want your game.

DroTheShow3

Rank 0
Joined
15 Jul 2010
Posts
9
Location
United States
PostedApr 16, 2013 10:20 am

Re: shaiya updater - http stop working

pask81 wrote:
DroTheShow3 wrote:
My shaiya updater won't work. it always says http-stopped working. I tried turning off fire wall and reinstalling fresh a couple times. It work well the pass couple of weeks, now nothing. Any ideas or help would be appreciated.  


Uninstall the game and try to download from here: https://www.dropbox.com/s/mni1vjsf94kgzro/Shaiya.exe

It is an autoextract file for compressed shaiya folder, after the download double click and choose the path where you want your game.  


Thanks for the file. The updater http is still not working; I did copy the game file and changed the properties to "start game" so I can run that. The problem is still, I can't update the game through the updater. Not sure what's stopping it.

pask81

Rank 5
pask81
Joined
27 Sep 2008
Posts
5048
Location
Avellino Italy
PostedApr 16, 2013 2:46 pm
Does it start to update and fails after a while? Are there a big amount of file to update?

DroTheShow3

Rank 0
Joined
15 Jul 2010
Posts
9
Location
United States
PostedApr 17, 2013 6:48 am

Re: shaiya updater - http stop working

From the files you gave me, it said complete. The old installed updater would say download ready. Though the error message is continually instantaneous. It appears as soon as I open the updater. It is not like other peoples' updater that freezes towards the end of the download process after starting.

DroTheShow3

Rank 0
Joined
15 Jul 2010
Posts
9
Location
United States
PostedApr 23, 2013 6:28 am

shaiya updater - http stop working

I guess there was another update recently; now the game client version doesn't match. Updater again still doesn't work. Any ideas?
Display posts from previous:   Sort by: