Author Message

tomtomworld9

Rank 0
Joined
16 Apr 2010
Posts
7
Location
United States
PostedAug 06, 2012 8:29 pm

Shin Megami Tensei IMAGINE migration

Please only a GM reply to this.

I want to know if I can still migrate my SMT character to Atlus.

I'm gonna be right ticked off if i cant migrate.
Advertisement

yudia

Rank 1
Joined
28 Oct 2008
Posts
358
Location
United States
PostedAug 07, 2012 12:49 pm
you can try migrate here:
http://migration.megaten.atlusonline.com/index

Megaten and all characters were transferred to Atlus months ago.

if you have a problem with migrate, or any Megaten problem, you will have to contact Atlus.

Acribus

Rank 0
Acribus
Joined
04 May 2007
Posts
2
Location
United States
PostedApr 21, 2013 4:07 pm
The only problem I'm having is the fact that it keeps saying my AERIA account information is wrong when its obviously correct since I am making this response.
What the Hard is wrong with this system.

Photobucket</a>

yudia

Rank 1
Joined
28 Oct 2008
Posts
358
Location
United States
PostedApr 22, 2013 11:30 am
using your current password will NOT work with migration.
you need to use your Aeria password you had back in March 2012.

if you have a problem with migrate, or any Megaten problem, you will have to contact Atlus.

Acribus

Rank 0
Acribus
Joined
04 May 2007
Posts
2
Location
United States
PostedApr 22, 2013 12:02 pm
Yeah I tried with all my password and known logins from back then it won't work. I sent a ticket to atlus hopefully that makes some kind of progress.

Photobucket</a>

jotasnake

Diamond Founder: Aura Kingdom
jotasnake
Joined
08 Feb 2008
Posts
7145
Location
Azores Portugal
PostedApr 22, 2013 1:31 pm
Thats probably your best choice, i don't think AGE has any power to help you with it at this point.

redzneck

Rank 0
redzneck
Joined
29 Oct 2011
Posts
38
Location
Washington United States
PostedSep 04, 2013 11:39 am
did you? im having same problem might as well just make a new account since i was only in third town or somthing just kinda bugs me everytime theirs a transfer like this i have same problem, fer gods sake i only have so many passwords i use.
Display posts from previous:   Sort by: