Author Message

aaronthemighty

Rank 0
Joined
09 Dec 2012
Posts
9
Location
United States
PostedMar 07, 2013 6:25 pm

cant log into my guardian

help me i cant log into my guardian so can you please help me figure out wat wrong
Advertisement

pask81

Rank 5
pask81
Joined
27 Sep 2008
Posts
5048
Location
Avellino Italy
PostedMar 08, 2013 9:01 am
What is the exact error message you get?

aaronthemighty

Rank 0
Joined
09 Dec 2012
Posts
9
Location
United States
PostedMar 10, 2013 3:04 pm

cant log into my guardian

it says shaiya stopped working and ever time i log into it that wat it say that shaiya it sound like a issue wat do you tink

MerlinMcTav

Rank 5.1
MerlinMcTav
Joined
19 Dec 2008
Posts
7246
Location
New Zealand
PostedMar 10, 2013 6:17 pm
There are a couple of options when you get that message - "wait for it" or "stop it"
Which one do you choose?

If you are choosing "stop it" then I'd suggest taking the other option and waiting for it to either crash or continue playing.
There are several points in the Shaiya load where you will get this error if you click on the application. Generally this will be fixed with a bit of patience.


On the other hand, if you constantly get the game crashing and dying then you may have a corrupt installation & a re-install may be necessary.

RIP Kizzd

aaronthemighty

Rank 0
Joined
09 Dec 2012
Posts
9
Location
United States
PostedApr 07, 2013 1:18 pm
ive tried reinstalling it and it did not work

thunderbutt1

Rank 0
Joined
21 Aug 2009
Posts
54
Location
United Kingdom
PostedMay 01, 2013 1:21 am
I have started getting this also on my computer. It has been fine until the weekend, but ever since I find get to the char page, click one, and then get "shiaya not responding"............I think this might be something else.

filipvarga

GameSage: DK Online
filipvarga
Joined
06 Dec 2008
Posts
2565
Location
Porec Croatia
PostedMay 01, 2013 1:43 am
Installing Windows Essentials such as the latest DirectX and NET Framework may help to prevent application crashing.

thunderbutt1

Rank 0
Joined
21 Aug 2009
Posts
54
Location
United Kingdom
PostedMay 01, 2013 1:53 am
I have those, did a complete update of everything only a few weeks ago.

The game does still load, but during the loading part, I get a black screen and a "not responding" message.
Display posts from previous:   Sort by: