Author Message

GeeLucas

Rank 0
Joined
21 Mar 2013
Posts
2
Location
United Kingdom
PostedApr 07, 2013 5:16 am

Cyberskin Armor issue

Have received the item but unable to use
It states I must be lvl 20 to use it, but I am lvl 21.

I have dragged it into the box on the screen, but when I press X to equip it, system just tells me it cannot be used.

I am the correct class for it, but I can't work out why I'm not able to equip.

I would appreciate if someone could assist me.
Advertisement

TehCait

Rank 1
Joined
30 Mar 2013
Posts
257
Location
United States
PostedApr 07, 2013 5:17 am
Look over the description again. You can only activate cyberskins in PvP zones (Caergate) or battlegrounds (Janus/Turnpike).

GeeLucas

Rank 0
Joined
21 Mar 2013
Posts
2
Location
United Kingdom
PostedApr 07, 2013 5:20 am
Yep... just re-read it...

I need more coffee

TehChad1988

Rank 0
TehChad1988
Joined
03 Jun 2007
Posts
19
Location
Winthrop Harbor, Illinois United States
PostedApr 11, 2013 12:43 am

I also am havuing problems

TehCait wrote:
Look over the description again. You can only activate cyberskins in PvP zones (Caergate) or battlegrounds (Janus/Turnpike).  


I tried to do this In janus and pike and it didn't work.

-Chad

TehCait

Rank 1
Joined
30 Mar 2013
Posts
257
Location
United States
PostedApr 11, 2013 12:54 am

Re: I also am havuing problems

TehChad1988 wrote:
TehCait wrote:
Look over the description again. You can only activate cyberskins in PvP zones (Caergate) or battlegrounds (Janus/Turnpike).  


I tried to do this In janus and pike and it didn't work.  
Not sure what's wrong. Make sure it's in your cyberskin slot.

TehChad1988

Rank 0
TehChad1988
Joined
03 Jun 2007
Posts
19
Location
Winthrop Harbor, Illinois United States
PostedApr 11, 2013 12:59 am
I can't even put it in. Anytime I drag it to the box marked X it says Item can not be registered,

-Chad

stevivoss

Rank 0
Joined
27 Apr 2013
Posts
5
Location
United States
PostedMay 17, 2013 4:07 am

Cyberskin Armor issue
RG cyberskin and Free Knights cyberskin. Royal Guard and Free Knight, make sure u buy the right one :O

Elynosgirl

Rank 2
Elynosgirl
Joined
04 Jun 2011
Posts
428
Location
Romania
PostedMay 17, 2013 5:26 am
TehChad1988 wrote:
I can't even put it in. Anytime I drag it to the box marked X it says Item can not be registered,  


Close the SB client completely and relaunch it if that doesn't help

stevivoss wrote:
RG cyberskin and Free Knights cyberskin. Royal Guard and Free Knight, make sure u buy the right one :O  
Rolling Eyes

That bug usually happens for me when i get outside the pvp zone with my mech/cyberskin on and restarting the client helps me Razz

(✿◠‿◠)( ⌣́,⌣̀)(^◡^ )
Display posts from previous:   Sort by: